Tror det ljusnar långt där borta...

Jag var nyss på väg att börja skriva ett lite mer positivt inlägg än jag gjort på sistone.
Men se då kom värsta hostattacken! Jag har nu stått och hulkat och klökts över handfatet... Det otäcka med det är att jag inte har kraft nog att hjälpa till att få upp det där slemmiga upp genom strupen och ut genom munnen. Även om en del hamnar i handfatet så hänger fortfarande en seg sträng mellan loskan och svalget....
JA! Jag är äcklig! Borde väl inte vara riktigt så öppen...
Jag har köpt sån där receptfri hostmedicin mot slemhosta. Och jag undrar om den inte hjälpt lite... Jag har klarat mig hyfsat idag. Att det blev värre ikväll kan väl bero på flera saker. Men nu har jag tagit min hostmedicin och kanske är det inbillning men nog känns det något bättre nu.
Ikväll har vi haft nåt så ovanligt som en familjekväll utan våra döttrar. Jag kan inte minnas när jag,Lars,Victor och Marcus satt såhär en hel kväll och bara pratade. Bara vi liksom...💞 Det var verkligen jättemysigt!
Det ska bli härligt att få hänga med dem ett tag nu. Och till helgen kommer den yngsta dottern med ett gäng kompisar hit. Då blir här trångt!!
Men jag är av den åsikten att ”finns det hjärterum så finns det stjärterum!” Och jag är helt säker på att vi löser detta! Det ska bli riktigt skoj att ha en massa ungdomar runtomkring oss!
Hoppas hoppas att jag hinner bli ytterligare lite friskare tills på lördag!✊🏼
Jag har haft en helt ok dag. Lite bättre än de senaste åtminstone. För jag tror minsann att jag varit i botten och vänt nu. Nu återstår det bara att kravla sig upp igen.
Och det är jag övertygad om att jag gör!
Men nu ska jag sova! Känner ett väldigt stort behov av det!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229