Trevlig dag.

Idag har vi haft en årlig återkommande lunch. En gång varje semester äter vi lunch tillsammans med min svägerska och svåger och ett par till. Idag var vi hos dem i Torekov. Där är ju så vackert. Och de bor fantastiskt fint. Den här utsikten är inte illa:


Självklart så åt inte jag nån lunch men jag hade min sondmat och min pump i min fiiffiga ryggsäck och kunde sitta med de andra och bli mätt. Drack ett gott vitt vin som passade utmärkt till sondmathihi. 
Vi hade väldigt trevligt. Det var skoj!
Tyvärr så för ju en sån här dag med sig nackdelar. Det gör mig förbannad!
Jag har legat i min säng sen vi kom hem!! Allt detta sittande.., I bilen dit. Vid bordet. I bilen hem... Det är inte alls bra för min kropp. Det är som att musklerna kring midjan,bålen, klappar ihop fullständigt. När de hållit mig upprätt i sittande ställning en längre stund så kollapsar de. Det känns som överkroppen är alldeles för tung för midjan,att den trycker ner hela magpartiet som ett dragspel ungefär! Med tanke på bilringarna så borde det ju se ut som just ett dragspel också hihi!!
Dessutom så tål inte mitt svaga lår heller min tunga överkropp...
Så nu ligger jag här i min otroligt sköna säng. Har sträckt ut hela min kropp i dess fulla längd!! Hela 165 cm!! Och låter dragspelet dras ut så långt det går. Om jag hissar sängen upp och ner borde jag ju kunna släppa ut vackra toner!! Men det enda som hörs när jag gör så låter varken vackert eller doftar hallon!!
Nä ursäkta!!
Är bara så trött och sliten,känner mig flamsig och fnittrig! Skrattar just nu åt mina egna skämt☺️sån tönt jag är! Hahahaha!!!
                                  * * * *
Nu har jag haft skrattpaus
Känner mig lite löjlig,ligger ensam i stugan och skrattar åt nåt som egentligen inte ens är kul
Ja jag är ensam i stugan. Lars är inne hos sina föräldrar tillsammans med min svägerska och svåger. De äter tillsammans. Jag är givetvis också välkommen (de har ju inte skickat hem mig eller nåt,hihi) (nä nu får jag sånt där skrattanfall igen!!) Jag drack två glas vin vid lunch så jag är inte berusad eller nåt,hihi. Bara trött!!
Men jag är inte där av två anledningar: jag måste äta. Och jag orkar inte sitta mer idag. Därför ligger jag i min underbara säng istället. Dessutom känner jag inte att jag skulle bidra med nåt om jag var där. Känner mig bara som en betraktare. Säger sällan nånting själv. Blir lite osäker av såna situationer och är rädd att de andra ska känna sig obekväma när jag är så tyst. Rädd att de ska tro att jag är sur eller nåt. Men det är jag inte,orkar bara inte delta i samtalen. Har ju ändå inget att säga för den delen. Mitt liv är isolerat och jag har inget att tillägga till nåt samtalsämne egentligen. Jag lever i min egen bubbla och den berättar jag om här. Den pratar jag aldrig,eller ytterst sällan om. 
Men det gör andra människor osäkra. Om nån i ett sällskap alltid är tyst blir det lätt dålig stämning. Och jag vill inte vara orsaken till dålig stämning. Då är det bättre att inte delta alls.
Även om jag skulle komma på nåt att säga så är jag rädd att jag inte skulle orka ikväll. Jag har ju pratat lite mer än vanligt idag och känner mig oerhört trött i mun,svalg och lungor. Jag hade svårt att tala tydligt på slutet av lunchen idag. Det hämmar mig. Mår på riktigt dåligt av att inte kunna få fram alla ljud. "P" är nog det svåraste ljudet... Jag kan inte spänna läpparna tillräckligt hårt för att få fram ett tydligt "P". "PR" i kombination är nästan helt omöjligt... Läpparna fladdrar som när man ljudar en fis...en slapp fis hihi.
Men jag kanske går över till den andra stugan när jag ätit klart. Jag vill ju inte verka otrevlig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229