TRETTIO ÅR!!

Trettio år är en lång tid! Samtidigt så känns det som ett ögonblick! 
Det känns inte så längesen som jag höll min förstfödde son i mina armar. Vilken fantastisk känsla det var.  Vilken obeskrivlig kärlek jag kände när jag tittade på detta underbara underverk som var min son. Det var så fantastiskt så jag ville uppleva
det igen. Och igen. Och igen..... Sen fick förnuftet styra. Fyra barn fick jag. Underbart!!

Men just idag har jag varit en MAMMA i 30 år! Och det var då mitt riktiga liv började. För innan dess visste jag inte vad livet handlade om. Det var när jag blev en Mamma som allt föll på plats!! Jag hade hittat min plats. Det var ju det här allt handlade
om!!

Det var min älskade son Victor som föddes idag för trettio år sen. Det känns otroligt. Har jag en sån "gammal" son?! Hur gammal är jag själv egentligen???!! 

När jag blev mamma var jag 22. Då hade jag längtat efter att bli mamma i minst fyra år. För jag tror på fullt allvar att det var just Mamma jag skulle bli. Det var det som var meningen med mitt liv. Allt annat får kliva åt sidan. 

Yrke. Karriär. Resor. Upplevelser. Nä! Det har inte varit intressant. Jag vill vara en mamma!!

Jag har säkert gjort massa fel och inte räckt till som mamma. Men min ambition har alltid varit att vara just Mamma. I första,andra,tredje och fjärde hand. Mina barn betyder ALLT för mig!! Precis ALLT!!

Vi ses inte varje dag. Nej vi hörs inte ens varje dag,inte ens på sms. Men det behövs inte. Mina barn vet att jag alltid finns här. 

Men jag måste erkänna att sen jag blivit sjuk så har jag själv tvivlat på att jag verkligen kan vara den där mamman som mina barn förtjänar. Jag kommer inte att kunna hjälpa dem med något praktiskt. Den dan jag får barnbarn (åååå vad jag längtar!!) så
kommer jag inte att kunna vara barnvakt... Det gör så ont inom mig så jag klarar inte av att tänka klart tanken...jag vill fly när tanken kommer.

Men just idag har jag varit en mamma i 30 år. Victor fyller 30 år idag. 

Vi har varit hemma hos honom och Charlotte och fikat tillsammans med ett helt gäng i deras underbara stjärnfamilj. Vilket härligt ord det är tycker jag: stjärnfamilj⭐️

mamma och hennes man. pappa och hans fru. halvbror och hans pappa. pappas frus barn. och deras respektive....kombinationerna är oändliga! Det är så häftigt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229