Tre generationer.

Idag kom min svärdotter och en kompis till henne ner till mig. De har semester lite tidigare än de andra i vår familj. Och i och med att dom kom hit idag så är vi tre generationer här i stugorna. Fast vi är ju inga genetiska släktingar... Min svärmor och min svärdotter och så jag. Hihi. Tycker det är lite skoj.

Dagen har varit fin. Solen har skinit och jag har tillbringat större delen av dagen i en baden-baden. Jag kom på ett nytt knep för att ta mig upp ur baden-baden. Jag tog min så användbara dyna till rullstolen och la den under rumpan-och vips gick det bättre att komma upp. OM jag låter bli att lägga mig ner vill säga!! För när jag fäller ner baden-baden så att jag ligger nästan rakt,dock med dynan under rumpan...då orkar jag inte dra upp mig till sittande... Som jag kämpade och höll på! Vara nära att välta solstolen flera gånger!!
Jag funderar på ifall anledningen till detta kan vara att jag inte längre orkar lyfta mitt huvud när jag ligger på rygg... Jag orkar inte ens lyfta det såpass lite att jag kan rätta till min kudde under mig.
Äsch,jag vet inte vad det beror på....jag tror jag ska skita i att försöka hitta orsaken och analysera för mycket. Det tjänar ingenting till...
Att ha svärdottern och hennes kompis boende här är inga som helst bekymmer. Det är två goa fina tjejer som sköter sig själva. De lagar sin mat och de fixar och donar. Vi satt i solen tillsammans i eftermiddags. Och vi satt i soffan ihop ikväll. Dvs innan de gav sig ut i sommarnatten. Halmstads nattliv lockar de unga tjejerna. Och jag kan förstå dem... Det var ju inte särskilt längesen (???)() jag själv var ung och älskade att gå ut och roa mig i Sveriges bästa sommarstad Halmstad.
Nu tänker jag släcka och lyssna på min bok. Just nu lyssnar jag på Sofie Sarenbrants "Andra andningen". Vilken jag tycker är den bästa hittills utav dem jag lyssnat på av Sofie Sarenbrant. 
Så godnatt så ses vi en annan dag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229