Träning.

Jag har varit hos sjukgymnasten idag. Jag var dock helt inställd på att jag skulle till kuratorn...men så kollade jag lite mer noga och upptäckte att det var sjukgymnasten. Jag träffar båda på vårdcentralen här i Anderstorp så jag hade ju kommit till rätt ställe i vilket fall. Men det var ändå skönt att jag upptäckte det en stund innan. Jag fick nya övningar som jag ska träna på för att få lite ordning på min nacke. (Förhoppningsvis) Hon tror att jag fått en liten whiplash i samband med att jag svimmade på flyget till Spanien. 

I november!
Det är ett tag sen. Jag börjar bli rätt trött på att ha ont. Det blev ju lite bättre ett tag. Och jag tyckte att det kändes bättre när jag var i stugan. Varför??? Jag har inte en aning. Men jag funderar på det.
Innan idag bestämde jag mig för att IMORGON!! då ska jag ringa och fixa en massa! Ta reda på saker. Försöka få lite fler hjälpmedel. Parkeringstillstånd. Ja sånt som jag har all rätt till men som jag tycker är jobbigt att be om. Känner mig som en tiggare. Snyltare. Bidragstagare som inte gör rätt för sig. Som bara ska ha och ha...
Men nu ikväll tvekar jag. Jag klarar mig nog lite till. Tänker; så farligt är det nog inte...
Det går inte att beskriva hur jobbigt jag tycker det är att be om sånt. Ja be om hjälp över huvud taget... Att ringa såna samtal är en ren plåga! Jag hatar det!! Jag är så rädd att jag ska mötas av hån och irritation. "Vem tror du att du är som kommer här och ber om dyra hjälpmedel??!"
Jag hör ju fortfarande i mitt huvud hur alla sagt åt mig att jag som ser så pigg och fräsch ut kan väl inte vara sjuk. Sånt sätter sina spår. För att inte tala om den där galna kommungubben som inte vill att jag ska få en trapphiss men däremot kan han tänka sig att vi ska bygga ett badrum i vårt tv-rum! Han fick mig att tvivla på allt som har med myndigheter att göra... Nej usch. Jag tror inte jag ringer några samtal imorgon. Jag klarar mig ett tag till.

Gillar

Kommentarer

Annicka
Annicka ,
Oj vad jag känner igen mig när jag läser ditt inlägg om hjälpmedel skulle inte ha några men till slut så tänkte jag ett steg till att det kanske är bättre att börja att ute i tid för det tar ju ett tag innan det fixar sig. Nu är jag glad och tacksam för alla hjälpmedel som jag har. Så tveka inte. Kram Annicka ⚘⚘⚘❤None
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229