Total vändning!

Ett telefonsamtal kan försöka det mesta! Så även ens humör!
Tänk så glad jag var igår när jag målade. Och så glad jag var för att jag skulle få måla idag igen.
Men så ringde telefonen.
Och allt vände!!!
Jag var glad och upprymd,höll på att göra mig i ordning för att ge mig ut på en tRULLsanrunda. Har ju längtat så. Skulle kasta skräp,åka ner till havet och bara känna mig sådär fri och lycklig!
Sen skulle jag åka hem och äta. Och därefter roa mig med att måla resten av dan! Jag hade planerat min dag in i minsta detalj. En dag helt i min smak.
Men så ringde ett dolt nummer.
Det visade sig vara ifrån Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Nån lungavdelning där. De vill att jag kommer dit imorgon,redan kl 9:30. Jag ska göra en hel rad med undersökningar,röntgen,EKG och spirometri mm. Sen ska jag träffa en läkare...
För sist jag träffade min läkare i Värnamo så hade de sett att jag hade några fläckar på mina lungor. Men jag lyssnade nog inte så noga på det. Jag var ju så glad att han sa att jag skulle ”glömma LAM”. Det var det som etsade sig in i min hjärna. Några fläckar brydde jag mig inte om...
Och under de veckor som gått sen dess så har jag verkligen tänkt bort LAM och mina lungor. Jag har förträngt fläckar,lungor,undersökningar,röntgen...
Men så blev jag påmind idag!
Och måste därmed stressa hem imorgon! Och därefter åka till Jönköping! DET känns inte alls skoj!
Lars får som vanligt offra sig! Stackarn...
Han får komma ner hit ikväll. Så åker vi härifrån till Jönköping imorgon. Ska vara på första avdelningen redan 9:30 så vi får åka tidigt. Tror vi har 20 mil härifrån.
Det lär nog ta några timmar på sjukhuset.
Kanske kan vi göra nåt skoj av dagen och åka och hälsa på vår dotter. Bara en kort stund så att vi får krama henne lite... Känns som en evighet sen sist. OM jag får krama henne så skulle det kännas lite bättre tror jag.
För det här kom som en liten chock för mig. Det känns inte alls bra. Jag har tagit lite illa vid mig av detta. Säkert helt i onödan!
Min läkare,som är världens mest omtänksamma läkare,vill nog bara vara noggrann och kolla upp allt ”för säkerhets skull”.
Så egentligen känner jag mig lite löjlig som tar åt mig på det här viset.
Men tänk vad ett litet telefonsamtal kan omkullkasta ALLT!!
Jag som var så lycklig för jag skulle måla. Och åka ut och åka tRULLsa. Vila och lyssna på bok. Ta det lugnt och göra saker i MIN takt. Ja,chilla helt enkelt.
Men det blev inget av det...☹️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229