Tomt....

Jodå,hemtjänsten kom och hostade mig på förmiddagen idag. Ja klockan var väl närmre tio när hon kom och det blev ju jättebra. Vilken tur att man kan göra såhär. Jag känner mig väldigt nöjd med all den hjälp jag får av vår hemtjänst.
Men oj så tomt här är utan Alma!! Sängen står kvar i vardagsrummet där hon sovit (stackarn...) och den riktigt lyser emot oss med sin kala outfit... Usch...
Jag har känt mig sliten idag. Fråga mig inte varför. Jag har inget bra svar. Jag gick och la mig på min säng när jag skulle äta lunch. Jag laddade upp min i-pad på mitt ställbara bord och tänkte ligga och pussla och lyssna på en bok. Men jag hade nån slags konstig känsla av både rastlöshet och svårighet att koncentrera mig. Samtidigt som hela kroppen kändes tung och trött... Det blev inget pusslande. Istället somnade jag. Och jag sov minst lika hårt som jag gjorde igår. Jag vaknade av att jag hörde Lars prata i telefonen. Jag var helt väck idag igen och min min var kruttorr. Det tog en stund innan jag piggnat till.
Detta är ju lite konstigt... Två dagar i rad har jag somnat så hårt mitt på dan. Undrar varför???
Och trots det så är jag jättetrött nu.
Det är väl lika bra jag sover.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer