Tjurig. Jag...??!

Jag vet att jag är en tjurig gammal kärring! Envis och bångstyrig. 
Men jag måste göra vissa saker på MITT sätt! Även om det innebär svett o tårar (inget blod)
Ikväll menar jag handlandet.
Jag har ju mer eller mindre bestämt mig för att inte åka och handla själv. Att alltid ha med mig nån som hjälper mig. För det tar så enormt på mina krafter att lyfta och bära tunga varor. 
Men är det nåt jag har svårt för så är det 
1) att be om hjälp
2) att vänta på att få den hjälpen
Jag gillar inte att åka och handla på kvällarna när alla arbetande människor är ute i affärerna. Jag vill gärna handla på förmiddagarna när det är jag och pensionärerna. Och några småbarnsföräldrar.
Allra helst hade jag handlat när ingen annan handlar,hihi.
Men redan igår bestämde jag mig för att ge mig ut och handla på förmiddagen. Så när Rusta låste upp sina dörrar vid tio idag stod jag där. Jag brukar köpa rengörings-och toalettartiklar där. Men även lite annat smått o gott.
Därefter ställde jag in kassen med varor i bilen och gå de få metrarna till Willys. Där köpte jag middagsmat och lite andra förnödenheter. Jag försökte undvika att köpa tunga varor. Dem får Lars åka och köpa sen. Mjölk är ju en sån grej t.ex. 
Men det däckar mig verkligen. Varenda gång! Så nog är jag både kluven och tveksam inför min tjuriga envishet....
Jag hade förberett min pump med sondmat,en spruta med vatten och en flaska bubbelvatten som stod och väntade på mig härhemma. Så det var bara att lägga mig,koppla mig till pumpen,ta ett djupt andetag och slappna av.... Jag slocknade nästan direkt! Och låg här och slumrade i 2,5-3 timmar. Helt däckad!
Så jag vet inte hur jag ska göra i fortsättningen... Jag VILL handla och göra ärenden själv. Men jag förstår ju att det snart inte kommer att gå längre...
Fast jag kommer inte att ge mig. Såpass väl känner jag mig själv. I ren tjurighet så kommer jag att ta mina rundor till affären även i fortsättningen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229