Tisdagskväll.

Ja usch...det känns inte roligt att vara inne i en sån här försämringsperiod. Det blir så tydligt emellanåt. Och det gör mig ledsen...
Efter morgonens inlägg och illustration så åt jag klart och sen gick jag upp och gjorde mig i ordning. Tog en kopp kaffe med Ebba. Mysigt.

Sen åkte vi till bilfirman som hon skulle lämna in sin bil på. Därefter tog vi en tur till Willys för att handla. Det var skönt att ha Ebba med som kunde sköta det tunga arbetet. 

På vägen dit hjälpte hon mig även att tanka. Jag tycker det är så vansinnigt jobbigt att tanka i och med att jag måste klättra i och ur bilen ofta inför andra som tankar och kanske t.o.m står på kö bakom mig... Det är fruktansvärt. Jag skäms över hur
jag bär mig åt. Dessutom har jag problem med pumpen...den är svår och tung att hålla... Nej usch jag tycker inte om att tanka.

Vi gick även en liten runda på Jysk. Det är alltid skoj. Bli lite inspirerad... Få nya idéer till inredning mm... Jag gillar ju sånt och mina döttrar har blivit lika mig.

Sen var det dags att hämta Ebbas bil igen och så åkte vi hem. Vi var båda hungriga. När Ebba ätit lämnade hon mig för att göra några visiter innan hon skulle åka hemåt. 

En kortvisit. Men så mysigt att ha henne hemma lite. Dessutom fick jag ju lite hjälp av henne. 

Jag tog en lång matpaus idag. Jag var faktiskt riktigt trött efter förmiddagens shoppingrunda. Hela kroppen kändes trött och tung. Men sängen är skön,pga att jag kan ställa den i olika lägen så behöver jag ju inte belasta nån kroppsdel extra mycket. Tyngden
fördelas ganska jämnt längs med mina 165 cm. Trots att jag var trött så kände jag för att måla. Kombinationen sondmat/målning/ljudbok är en fantastisk kombo!! Älskar den!!

Jag ligger skönt i min säng,drar rullbordet med mitt block intill mig,kör igång en bok och sätter igång att rita/måla!! Fantastiskt!

Men idag,liksom några gånger den senaste tiden,så fick jag ge upp målandet. Jag ser dubbelt ibland! Det händer oftast när jag ska läsa och skriva på mobilen. Bokstäverna flyter ihop eller skuggar varandra. Det gör ont i ögonen av ansträngningen. Dessutom
känns de liksom kläggiga...som om nånting geggigt irriterar dem... Det är fruktansvärt obehagligt,ja nästan otrevligt... 

Det har gått bra att rita/måla för det mesta hittills. Men inte idag...

Bokstäverna jag skriver och läser flyter ihop lite. Jag går mest på känsla och hoppas att det ska bli rätt. Men det funkar lite bättre nu än det gjorde i eftermiddags. Alltid nåt.

Jag har ingen aning om vad detta beror på. Jag tänkte; allergi... Har använt ögondroppar men kan väl inte påstå att de hjälpt så mycket. Sen gjorde jag misstaget att googla... Det första jag läste var: sök genast vård!!

Hjärtat stannade och jag gick ut från den sidan!! Omedelbart! 

Lite senare googlade jag igen och var beredd på att denna artikel fanns där. Men ignorerade den och fortsatte scrolla... Då kom en betydligt snällare rubrik: "torra ögon"

Ja. Det är det ju förstås.

Hoppas jag.....

Det är ju ganska enkelt att behandla. Åtminstone i jämförelse med alternativet jag läst om tidigare...

Nu hoppas jag att sömnen ska hjälpa till att få bort skiten!!

Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229