Times' are changing...

Just nu händer det saker runtomkring mig. Det bubblar liksom kring mina nära och kära. Själv är jag fast där jag är men det är helt ok för mig. Jag dras med i alla andras förändringar istället och gläds för deras skull samtidigt som det alltid finns en liten oro inför nyheter. Men mest känner jag förväntan och glädje för de berörda. 

Idag har jag gjort nånting tråkigt men nödvändigt. Nånting alla kvinnor förstår men jag har svårt att tänka mig att män förstår det tråkiga och besvärliga i det.... Att dessutom ha IBM i sammanhanget gjorde ingenting enklare och roligare direkt!
Jag var helt enkelt tvungen att köpa mig en ny bh!! Min vikt har ju gått lite upp och lite ner och så upp igen...inte mycket men tillräckligt för att det ska märkas på just behån. Att jag dessutom lyckats bränna sönder en i tvättmaskinen ställde till det ännu mer
Men att åka till affären och börja leta bh,modeller och storlekar,och sen dessutom PROVA dem alla!! Usch o fy vad jobbigt det är!
Därför är det smart att köpa bh på sommaren när man inte har så mycket kläder på sig som man måste klä av sig för att prova! Det är ju besvärligt nog ändå! Och en måndag förmiddag är en ganska lugn stund i klädaffärerna. Dessutom fick jag med mig Alma som skötte det där med att hämta nya storlekar och sånt åt mig! Min springflicka alltså!
Men trots dessa positiva förutsättningar så var det arbetsamt. Och svettigt. Och jobbigt.
Att ta av och på mig bh är ofta besvärligt. Dels är det inte lätt att få ihop den med hakarna. Vänsterhanden är ju inte till mycket hjälp,den är ju mest ett stöd. Jag har inte tillräckligt med styrka kvar i vare sig hand eller fingrar för att det ska gå lätt att knäppa och knäppa upp de små hakarna. Jag får knäppa den fram på magen och sen vrida den ett halvt varv så spännet hamnar i ryggen. Och sen ska armarna träs igenom och axelbanden ska upp på axlarna. Och så ska brösten hamna någorlunda rätt i själva kuporna... Det är inte lätt när musklerna inte orkar göra det som krävs!! Jag får kämpa och slita för att få allt på plats!! Och sen är jag helt genomsvettig!! Då känner man sig ganska äcklig. Så får man se sin spegelbild!!
Från alla håll!!!
Ska man skrattaeller gråta???
Allt detta som hänger och sladdrar på en nu när man kommit upp i denna höga ålder. Usch det är motbjudande. Ingenting blir ju bättre av att musklerna förtvinat så att innehållet under skinnet försvunnit och kvar är skinnet....som dallrar och slänger när man rör sig... Kanske vore bättre om man sprutade in grädde och annat fett o sött genom slangen så man gick upp en massa kilon och fyllde ut huden???! Då kanske den skulle bli spänstig och slät igen?!
Nej att stå i provrummen med speglar runt om och lysrör i taket gör ingen glad!!
Att prova bh i den miljön med 0 kraft att ta hjälp av är inget jag önskar göra särskilt ofta!! Fy! Det var en pärs!!
Men jag hittade EN bh! Önskar jag hittat fler så jag hade sluppit göra om detta inom en snar framtid...
Jag tänkte skriva om nån mer grej men nu är jag alldeles för trött...
Jag får försöka komma ihåg vad jag ville dela med mig av imorgon bitti istället.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229