Tillbaka i sängen!

Ja nu ligger jag här igen. I min säng. Men ikväll mår jag lite bättre än jag gjorde tidigare idag. Då var jag riktigt sliten. Hade väldigt ont.
Vilket var självförvållat.
Det är ju oftast det. Om jag bara håller mig hemma och gör som jag brukar varje dag så mår jag ju bättre. Så enkelt är det bara.
Men ibland så bara måste även jag lämna hemmets trygga vrå och ge mig ut i verkligheten. Och det får jag vara beredd att betala för. Och det var det jag gjorde här i sängen tidigare idag när jag låg här och tårarna brände innanför ögonlocken och jag hade så ont.
Och apropå verkligheten...
Det börjar väl bli dags för mig att möta den på riktigt snart. Jag menar naturligtvis att jag borde åka hem. Jag kan ju inte gå härnere och leva i nån slags parallell verklighet. För så känns det. Jag känner mig inte delaktig i den verklighet som min familj,mina vänner och resten av världen lever i. Detta är min lilla oas där mitt sjuka liv känns mer friskt än nån annanstans. Här känner jag mig ganska normal. Åtminstone här inne i stugan. När jag går ut blir jag ju påmind om att jag inte är så normal längre. Jag kan ju inte ens ta de få stegen jag behöver gå från dörren till blomlådorna utan att hålla på att tappa balansen,fotfästet och snart tappar jag väl förståndet också!!
Men här inne är jag trygg. Det är som att vara omgiven av fluffig rosa bomull. Här vill jag alltid vara. Såhär vill jag alltid känna.
När jag gick där på Ica Maxi idag så kändes det som att jag var på fel plats. Jag hör inte hemma där. Jag är fel. Jag passar inte in där längre.
Jag kände mig inte trygg.
När jag hade kommit till slutet av varvet och närmade mig kassorna så vek sig benen ett par gånger. Som tur var höll jag mig krampaktigt i kundvagnen och hade fått börja luta mig mot handtaget. Benet skakade...
När jag sen skulle köra hem så orkade jag knappt gasa...Men det gick på ren vilja! Och längtan efter sängen och lugnet och tryggheten fick mig att kämpa och ta i så mycket så att jag kom hem. Som tur var hade jag inte handlat nåt mer än ett paket mjölk som behövde packas upp och ställas in i kylen. Jag kunde sen gå raka vägen till sängen där pumpen redan stod laddad bredvid. Och efter att jag skrivit mitt tidigare inlägg så somnade jag av ren utmattning.
När pumpen pep några timmar senare var jag fortfarande lite seg och hade svårt att vakna ordentligt så jag tog den tid jag behövde.
Därefter körde jag ut tRULLsan och med hennes hjälp kunde jag fixa till några blomkrukor. Nä,hon har inte fått armar eller nåt sånt hihi. Jag behövde hämta grejer på baksidan och jag behövde flytta runt lite saker. Det hade jag inte klarat utan att köra tRULLsan.
Blommorna i blomlådorna är fortfarande ganska fina så de får vara kvar men jag hade några krukor som jag ville fylla med ljung.

Jag köpte inte den traditionella ljungen utan nån som var lite starkare i färgen. Gillar ju starka färger. Det andra är lavendel som vi haft ett tag. De börjar bli lite trötta. Kanske borde köpt nytt till de krukorna också...
Men jag måste väl börja tänka på att ”flytta hem”... Till verkligheten...och bli en del av den riktiga världen igen... Usch,har ingen som helst lust med det. Vill bo här jämt. Och leva mitt alternativa liv på veckorna. Och så få en glimt av verkligheten på helgerna när Lars kommer hit och berättar om den.
Fick idag en påminnelse om att det faktiskt är dags. Fick en tid att passa....
Och så är det ju den där utställningen.
Men ibland undrar jag om den verkligen finns i verkligheten....🤔

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229