Tidig morgon...

Jag har kommit in i nån konstig dygnsrytm. Det händer ju lite då o då. Jag hoppas att jag kan fixa till den snart igen...
För just nu så vaknar jag strax innan 05 varje morgon. Och det är inte lönt att jag försöker somna om. Så jag brukar koppla mig till pumpen,sätta igång en podd eller min ljudbok och så ligga här och bara ha det lugnt och lite mysigt.
Men kanske är det pga dessa tidiga morgnar som jag blir så extremt trött och mår dåligt efter lunch..? Igår somnade jag så hårt så jag var helt väck när jag blev väckt av att pumpen pep... 
Jag hoppas att det vänder snart. Vi ska åka till stugan i eftermiddag så det blir nog inte "tid" för mig att må dåligt...hoppas jag...
Det ska bli härligt att åka ner över helgen även om jag vet att jag kommer att vilja stanna kvar. Men jag har två tider på vårdcentralen att passa nästa vecka så jag måste följa med hem. 
Igår beställde jag nya pennor ifrån Adlibris på nätet. Jag är inte alls van vid att nätshoppa. Har aldrig ägnat mig åt det men tänkt att jag borde börja eftersom det blivit så jobbigt för mig att åka ut och handla. 
Vi har en fantastiskt bra bok-och pappershandel här i Anderstorp. Men! De har inte just de pennor som jag kommit fram till är de bästa. De bästa för mig åtminstone.
Jag menar naturligtvis dessa färgade blyertspennor som jag älskar att måla med. Det är ju den enda "konstformen" som man kan ägna sig åt liggande i sängen,hihi. Det skulle bli tokigt ifall man målade akryl eller ännu värre akvarell i sängen
Men när jag bläddrade runt bland deras varor så hittade jag även såna där watercolour pencils! Det är ju pennor som man använder som färgade blyertspennor men sen tillför man lite vatten på de målade ytorna och VIPS!!! så blir det akvarelleffekt!! Sååå coolt!!
Nu längtar jag såååå efter att mina grejer ska komma! 
Igår målade jag klart en bild med tre-och fyrkanter i blandade färger. Den har jag hållt på med ett tag. Jag tar fram den när jag bara vill koppla av,inte tänka på vad jag gör,bara ritar... Och jag ritar lite på den emellan två andra bilder,innan jag kommit på vad jag vill rita nästa gång.
Den är ritad på ett A4-papper så figurerna är ganska små.


Dessutom så rensade och sorterade jag lite bland ALLA mina teckningar och målningar. Det har blivit ett stort gäng!!
Fattar inte själv hur många jag lyckats rita...
Hursomhelst så valde jag ut tre stycken och satte i min ram. Är inte jättenöjd men det får duga tills vidare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229