Tidig "frukost"

Jag hade ju ställt klockan på 5,men vaknade vid 4:15. Har inte kunnat somna om. Vetskapen om att klockan snart ändå ska ringa har säkert påverkat mig. Så tio i fem körde jag igång pumpen. Det betyder att jag ätit klart strax efter halv sex. Tänker inte köra en omgång till direkt,den sparar  jag till bilen. Det är som att ha barn igen!! Detta planerande och fixande med maten!! Egentligen är det ju ingen stor grej men på nåt vis har det blivit det för mig ändå. Hela min dag byggs ju upp efter mitt ätande. Eller ska jag verkligen kalla det att äta??? Vet inte riktigt vad jag ska kalla det annars...

Nu är det ju inte lönt att somna om. Skulle jag göra det så skulle jag säkert vara skittrött när jag blir väckt av pumpens pipande sen. Då är det bättre att ligga och surfa runt på mobilen. Eller blogga.
Jag hade räknat med lite fint väder idag. Enligt prognosen de visade i helgen skulle det ju kunna bli både "varmt" och soligt idag. Men därute hör jag hur vinden viner och regnet piskar mot fönstret... Känns mer som höststorm! Vi får väl se om det lugnar sig framåt dan. Hoppas det. Tycker om att åka bil när det är fint vårväder. Särskilt när man åker utmed Vättern,där är det så fint.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229