Teknikstrul.

Det är nåt konstigt med mina mail...jag kan inte skicka dem. Jag frågade min dotter som är min lilla "tekniska hjälpreda" när det handlar om datagrejer. Hon kan inte heller skicka några... Felet är större tydligen.

Hoppas jag kan publicera detta.
Gårdagen var lugn och det hände inget särskilt. Jag har bestämt mig för att ha några lugna dagar hemma,inne nu. Småpyssla lite. Inga stora projekt. Jag har kommit fram till en dålig sak med mig själv! Jag har ju så många idéer om vad jag vill göra,har mina små projekt mm... Men jag fullföljer dem inte alltid. Jag tycker det är jätteskoj i början,är ivrig och vill hålla på hela tiden! Men så stöter jag på ett motstånd. Nåt kan gå fel. Nåt material tar slut. Eller så har jag inte tid på några dar. Och då försvinner lusten. Jag tröttnar. Och så blir projektet liggande... Där är ett typiskt exempel på att jag är en sån som ger upp!! Precis sån här är jag! Det är därför jag inte känner igen mig när nån kallar mig "kämpe". Men det är tydligen en helt annan grej att kämpa mot en sjukdom än att fortsätta med oviktiga pyssel som jag ger upp vid minsta motstånd...
Det är nånting jag fattat precis nu!
Har aldrig reflekterat över det tidigare. 
Men sån är jag!!
Borde se till att föra över lite "jävlar anamma" även till mina oviktiga men ack så roliga projekt!! (nåja,de är roliga så länge allt flyter på som jag vill...)
Utöver denna tråkiga insikt om mig själv och mina dåliga egenskaper så rullar det väl på här hemma i sitt lugna tempo. Det händer inget särskilt. 
Eller...egentligen så har jag reagerat lite på några dåliga försämringar,IBM-relaterade... Men jag vill analysera dem och bearbeta dem lite innan jag skriver om dem. 
Nu ska jag prova att publicera detta. Hoppas det funkar✊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229