Tankarna virvlar runt....đŸŒȘ

Jag tÀnkte stÀlla klockan igÄrkvÀll men glömde det. Fast det löste sig ÀndÄ,jag vaknade av mig sjÀlv vid ungefÀr samma tid. Jag vill gÀrna vakna tidigt sÄ att jag kan koppla mig till pumpen och lÄta den pumpa in sondnÀringen sakta sakta...
Det Àr det bÀsta sÀttet att starta en dag pÄ.
Och ja. Det Àr lyxigt.
Men jag tycker faktiskt att Àven jag ska fÄ ha lite lyx i mitt liv. Om nÄn blir avundsjuk pÄ mina morgnar sÄ byter jag gÀrna liv med den om den samtidigt tar den sjuka delen av mitt liv. Men jag antar att det inte Àr intressant.
Det Àr svÄrt att blogga om mitt liv just nu. Det hÀnder liksom inte sÄ mycket. Jag hÄller mig inne. Gör ungefÀr samma saker varje dag. Jag trÀffar inga andra Àn min gubbe. Och jag pratar ju inte mycket i telefonen - hur skulle jag kunna..????!
Men igÄr hade jag en telefontid med min IBM-lÀkare. DÄ var jag sÄ tyst jag kunde innan och jag drack mycket och liksom fuktade munnen. Jag vilade för att jag skulle vara pigg. Och till slut satte jag in hörlurarna för att höra ordentligt.
NÀr han till slut ringde var jag redo. Jag koncentrerade mig och försökte tala högt och tydligt. Jag artikulerade var noggrann med att uttala hela orden.
Det gick bra men var otroligt tröttsamt. EfterÄt hade jag ont i magen av anstrÀngningen och det kÀndes som att all luft var slut inom mig. Det var obehagligt...
Det jag tar med mig ifrÄn samtalet var att han sa att han inte har nÄgon IBM-patient som drabbats extra hÄrt av coronan.
Det var ju en lÀttnad.
Samtidigt som jag kĂ€nde en slags skuld över att vi isolerat oss sĂ„ hĂ„rt. Överdriver vi? Är vi löjliga som sitter hĂ€r mĂ„nad efter mĂ„nad? NĂ€r man ser och hör om att folk samlas i stora sĂ€llskap och besöker shoppingcentran osv sĂ„ kĂ€nner man sig onekligen löjlig. Folk Ă€r ju inte alls rĂ€dda.
Samtidigt sÄ förfasass jag över samma saker. Hur i h-vete vÄgar folk?!?!
Innerst inne sÄ kÀnner jag att vi gör rÀtt. SÀrskilt nu nÀr varningarna och uppmaningarna blivit hÄrdare och mer allvarliga. Situationen börjar bli riktigt allvarlig.
Jag menar inte att alla ska isolera sig som vi gör. Vi Àr kanske lite extrema. Men mÄste man besöka köpcentrum o.dyl?! Jag har svÄrt att förstÄ att det Àr sÄ viktigt.,,
Men de har Ä andra sidan inte halverad lungkapacitet. För det har jag. Och den beror inte pÄ IBM utan pÄ LAM. Min lungsjukdom.
Jag Àr mest orolig för hur kombinationen halverad lungkapacitet och svaga muskler ska pÄverka mig vid t.ex kraftig hosta...?!?
Nej jag fortsÀtter med min isolering.
För min egen skull.

Gillar