Strulig dag.

Jag har stött på flera motgångar idag. Både små och stora. Jag tvättade min favorit-BH (har svårt att hitta en riktigt bra bh..) och när jag tog ut den ur tvättmaskinen måste den ha legat med stålbyglarna mot varandra och skavt sönder tyget. Det var alldeles svart och tyget saknades kring metallen... Strax efter jag uppräckt detta så satte jag mig i soffan och åt. Som vanligt plockade jag fram mobilen,surfade runt lite och skrev ett sms till Alma. Plötsligt slocknade den! Blev alldeles svart!! Och sen fick jag aldrig igång den igen!!!

Den dog där och då.
Tyvärr är det ju så i dagens samhälle att man klarar sig inte utan telefon. Jag sköter så mycket ifrån min. Som så många andra. Den är ju dessutom min trygghet när jag är ensam hemma. Ja,överallt. Jag bär den med mig vart jag än går,t.o.m på toaletten. För om jag skulle ramla så kommer jag ju inte upp. Och då måste jag kunna ringa nån. Så för mig är den en säkerhet. Jag skulle faktiskt inte klara mig utan den.
Man börjar ju undra hur i hela fridens namn vi klarade oss utan den förr???
Jag hade ju planerat denna dagen in i minsta detalj. Jag hade t.o.m skrivit en lista,ett slags körschema. Så att jag visste i vilken ordning jag skulle göra allt. (det är ju så jag funkar!! tyvärr..??)
Det gick ju fullständigt åt skogen!!
Jag åkte ner till Lars på jobbet. Han satt i möte,men personalen hade frukost. Personalen består ju faktiskt av mina båda söner. Plus ett gäng till. Så jag satte mig hos dem när de åt. Pratade lite och hade det trevligt. De återgick till sina arbetsplatser efter en stund. Lars satt fortfarande i möte. Jag satte mig hos min svägerska,som ju också jobbar där,och pratade med henne. 
Men till slut kunde Lars hjälpa mig med mobilen. För att komma fram till att den är superdöd!!
Vi åkte iväg och köpte en ny....
Jag kan bara konstatera att skulle den nu gå sönder så var det väl tur att den gjorde det idag..här hemma..?! Tänk om jag kommit iväg till Spanien. Och tänk om den hade gått sönder nån av de dagarna som jag kommer att vara ensam i huset... 
så det var väl lite tur i oturen. 
Men det gick inte så bra med mina planer för dagen. Man kan väl säga rent ut att det gick åt helvete!! Nu har jag EN dag på mig att fixa allt det jag bara måste ordna med innan vi åker. På lördag morgon
Nä det blev en strulig dag det här. Allting har tagit så lång tid. Har krånglat. Och jag har känt mig så himla stressad.
Jag tror det är därför jag har ont lite här o var ikväll. Jag satt väldigt mycket på en hård köksstol plus att jag spänt mig så när jag känt stressen krypa på mig,så jag har nog dragit upp axlarna och spänt mig för att liksom hinna... hm,låter lite flummigt... 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229