STILTJE.........

Det händer inte så mycket i mitt liv. Inte ens i mitt sjuka liv. Jag lullar runt här i vår lägenhet,sitter mest still egentligen. Har inte så mycket att göra. Har inte ork till nåt särskilt heller. Jag känner inte riktigt igen min kropp. Den är tyngre och svårare att röra som jag vill. Trots att jag tappar vikt...
Idag har jag retat upp mig på diverse småsaker men ibland så orkar jag inte med folk och folks åsikter.
Jag försöker att inte dela åsikter alls,jag trivs bäst med att vara neutral. Men nu börjar det bubbla här inunder...
Sociala medier är ju trevligt för det mesta men när folk delar för mycket åsikter så tryter mitt tålamod.
Nu handlar det om alla konspirationsteorier och skitsnack som skrivs om vaccinet mot covid. Det är lätt att vara emot och ha starka åsikter mot både vaccinet och de som tar det när man själv är relativt ung,vältränad och framför allt frisk.
Jag önskar att samma människor försökte sätta sig in i t.ex min eller nån annan sjuk persons situation.
Jag har hållt mig isolerad i snart ett år. Visst,jag har varit tillsammans med min sambo och de två senaste månaderna har våra döttrar turats om att bo hos oss och hjälpa till att ta hand om mig.
Men utöver det så är det skralt med kontakter.
Visst,det är väl inte så himla kul alla dagar. Men alternativet kan vara värre.
Jag tänker på vad läkaren sa när jag låg på sjukhuset sist;
Jag får absolut INTE hamna i respirator en gång till!!!
Det klarar jag troligtvis inte.
Och med de orden ringande i huvudet så tror jag att t.o.m de allra värsta konspirationsteoretiker skulle förstå att för mig är valet om vaccin LÄTT!!
Men näe...jag vet i sjutton alltså! De är så negativa och konspiratoriska så jag tror inte de kan sätta sig in i nån annans situation.
Imorgon ska vi ha vårdmöte här. Nån/några kommer hit och nån/några ska vara med på länk. Vi ska diskutera min framtida vård. Vilka insatser behöver jag? Hemtjänst? Hemsjukvård? Hjälpmedel? osv.... Jag har ju redan fått en säng och ett larm. En rollator.


Eftersom jag inte ger mig ut bland folk så har jag ju blivit tvungen att nätshoppa. Det är kul!
Särskilt nu när vi har nytt boende.
Innan vi flyttade in beställde jag några vita tallrikar och assietter. Så kom vi på att vi saknade skålar att äta flingor eller soppa i. Dessutom hade vi inga äggkoppar.
Det har jag köpt på nätet nu!

Jag ville bryta det vita med lite färg.
Tänk så glad man kan bli av lite färg🤗
Det är skönt att det händer nånting ibland som bryter den stiltje jag är inne i just nu. Jag behöver verkligen bli lite exalterad.
Nej nu ska jag sätta igång en pod som jag kan somna ifrån 😴

Gillar

Kommentarer