Städdag!

Idag har jag varit alldeles ensam. Det har varit alldeles tyst omkring mig. Förutom när jag lyssnat på bok förstås. Den har rullat under tiden jag städat och tvättat. Jag har bytt lakan (usch det är arbetssamt...) Jag har faktiskt tvättat dem,hängt ut dem och sen lagt på dem igen. Fräscht!
Imorgon ska jag ta mina sängkläder. Och städa sista sovrummet. Sen är stugan i toppskick igen!!
Men jag har inte städat hela dagen!
Jag har vilat otroligt mycket. Jag har gått och lagt mig i min säng ofta. Och jag har sovit ordentligt två gånger! Båda gångerna över en timme i sträck och bägge gångerna har jag vaknat av mina egna snarkningar hihi. Oooops!
Mina svärföräldrar kom till den andra stugan i eftermiddags. Jag har bara bytt några ord med dem. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte känt att jag orkat vara social... Usch jag skäms... Men helgen tog så mycket energi ifrån mig så nu njuter jag av att få vara tyst. Att inte träffa och prata med nån. Att bara gå runt och pyssla och vara i min egna lilla värld...
Trots att jag sovit och vilat mycket - Ja jag har ju faktiskt städat och bytt lakan också! - så är jag oerhört trött ikväll. Min kropp är sliten. Öm. Jag har ont på vissa ställen. Vet inte varför...
Men det är misstänkt likt bältrossmärtor...
Fast jag får ju såna smärtor ibland. Utan att för den skull bli sjuk av bältros. Kanske beror inte smärtorna på det,det är nog bara så att jag förknippar det onda med just den smärtan. Den sitter så tydligt som ett band strax nedanför bröstkorgen. Antagligen beror den på nån överansträngning eller sånt. Men skit samma vad det beror på. Allt jag kan göra är att konstatera att jag har skitont!!
Så är det bara. Och jag får som vanligt gilla läget...
Jag hoppas att jag mår bra imorgon så att jag blir klar med det sista sovrummet och tvätten!
Sen ska jag måla!👨🏼‍🎨🎨 Tralalalala 🎶

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229