Städar jag ut sommaren....??

Jag fortsätter städa ut spåren efter all rotation på barn m.fl i stugan. Vi har givetvis städat under semestern men det blir mer lite sådär halvdant. För att hålla ytan lite fin liksom. Nu vill jag städa ut sommarminnena grundligt. Så förmiddagen gick åt till det. Sen tog jag en lång lunchpaus inkl ritande! Och en liten stunds powernap😴
När jag mornat mig tog jag fram mitt lilla smidiga bordsstrykbräde och mitt nya lätta strykjärn och så ställde jag mig framför Tvn som visade en gammal svensk svartvit långfilm. Jag har nån konstig fäbless för såna☺️ Jag vet inte vad det är som lockar..? Men jag kan inte låta bli att kolla tv-tablån varje måndag då jag vet att SVT brukar sända såna. För min del hade de gärna fått sända gamla filmer varje eftermiddag. Det borde väl knappast kosta nånting för SVT som har ett sånt gediget arkiv. Hellre det än alla dessa förbaskade matlagningsprogram. Jag vet ingen som vill se dem!!
Nåja. Det blev en parentes.
Att stå och stryka framför TVn är perfekt. Man glömmer bort hur trist det egentligen är att stryka. Och trots att jag tycker det så kan jag inte låta bli att stryka nästan allting.
Men sen fick det vara nog med ”arbete”
Konstigt nog så orkar jag mer än jag gjort på länge. Och jag är piggare också.
Kan även detta positiva bero på tabletterna jag äter???!
Enligt Google så kan det vara en bieffekt.
Plus att jag sover så mycket bättre!
Fast igårkväll tog jag nog tabletterna för tidigt. Jag vaknade vid fyratiden redan.
Ikväll tog jag dem strax innan jag gick och la mig. Vi får se hur det påverkar sömnen.
Nä nu är jag alldeles för trött för att skriva mer.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229