Städ-och tvättdag

Ja idag har jag tvättat klart. De sista lakanen och handdukarna är nu rena och fina. Förutom att jag hängt upp lite tvätt så har jag städat och rensat bland mina målargrejer. Fått lite ordning på dem. Nu längtar jag bara efter att få börja måla också!! Jag kunde gjort det idag men jag har såna knäppa idéer,jag tyckte inte det var lönt att ta fram allt för Lars kommer ner imorgon. Det är ju en ganska dålig ursäkt egentligen.
Men faktum är att jag vill vara alldeles själv och kunna ta all tid jag vill och behöver för att måla och känna mig lugn. Så det är bättre jag sätter igång med det på måndag.
Förutom de här oerhört ansträngande sysslorna (tagit hand om 2 maskiner tvätt samt sorterat lite färgtuber o penslar) så har jag nog inte gjort nåt mer vettigt.
Vädret har varit ruggigt. Regn,blixt och åska. Och så lite sol däremellan. Så det har varit skönt att vara här inne och tagit det lugnt. Jag har haft det helt tyst emellanåt. Jag tycker ju att det är så skönt. Men jag har också lyssnat på både en bok och flera podcaster. Boken jag lyssnade på tog slut och jag hittar ingen ny.., Jag vet inte vad jag är sugen på heller... Är lite trött på deckare och på dokumentärer. Är inte sugen på feelgood. Näe,jag vet inte vad jag vill höra... Började lyssna på nån som jag tappade intresset för ganska snabbt. Efter en kvart hade jag inte en aning om vad de sagt alls...
Men nu måste jag sova. Jag är så trött.
Natti natti😴

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229