Sortera. Rensa. Packa.

Vi är fortfarande kvar i vårt hus i Anderstorp. Vi har sorterat och packat grejer hela dan. Egentligen var tanken att vi bara skulle packa ner det vi behöver i vårt nya boende. Men så plötsligt kommer man på sig själv med att rensa!
Vi har ju egentligen inte bråttom med att rensa och röja. Vi ska ju inte sälja huset än. Våra söner hyr ju det av oss så vi kan ju åka hit och rensa även efter att vi flyttat.
Så jag har varit ovanligt aktiv idag.
Även om jag blir väldigt trött så har jag hållt igång mer idag. Här är större ytor att röra sig på. Det bidrar nog till att jag rör mig mer. I stugan så har man liksom ingenstans att ta vägen. Det är lätt att glida ner i fåtöljen bara... Jag vilar mer och är betydligt mer stillsam i stugan än jag är här i vårt ganska stora hus. Även om jag bara rör mig på EN våning. Jag kan ju inte ta mig antingen upp eller nerför trapporna. Men vår mittenvåning är större än hela vår stuga. Så det är ju klart att jag rör mig i större cirklar😉
Men jag har en teori:
Jag har inte varit särskilt hostig eller full av slem l strupen de senaste dagarna. Men fortsättningen följer imorgon. Jag är så trött!
Godnatt

Gillar