Söndag i juli.

Ååååååå vad skönt det var att äntligen få lägga mig ner! Jag har så djävulusiskt ont kring min kropp så jag känner mig svimfärdig! Jag har kommit på vad jag kan likna smärtan vid; alla kvinnor som haft riktig mensvärk vet hur det där molandet ut mot äggstockarna gör fruktansvärt ont. Gånga det med tio!! Så känns det när det känns som värst. Typ nu... Innan jag la mig svartnade det för ögonen så ont gjorde det.
Men jag tog en stark tablett nyss och förhoppningsvis hjälper den mig snart.
Men nu har frågan om vad detta onda beror på börjat bekymra mig. Det kan ju inte vara bältros...väl..? Nej jag tror inte det. Jag tycker faktisk att det kommer utav att musklerna inte orkar hålla uppe överkroppen. Så frågan är om det indirekt beror på IBM trots allt. Inte smärtan i sig utan att musklerna mitt på kroppen förtvinas allt mer.... Jag har ju fått allt svårare för allt som min överkropp borde kunna göra. Att resa mig framför allt. Och jag blir ju så trött i kroppen när jag varit upprätt,antingen stående eller sittande,lite för länge. Värst är ju sittandet som vanligt.
Ikväll lagade Ebba,vår egen kock,middag till sig,sin bror och sin far. Hon gjorde egna hamburgare med tillbehör som både såg och doftade jättegoda ut.
Jag var väldigt avundsjuk på dem när jag satt där med min pump och min sondmat och drack en öl...
När de ätit klart gick vi över till grannstugan. Mina svärföräldrar har åkt hem och min svägerska o svåger har kommit istället. Jag satt i tRULLsan och hade pumpen och min mat med mig så att jag kunde äta klart där.
Och jag tror att det onda kommer just ifrån att jag suttit så mycket ikväll. I vanliga fall så ligger jag ju ner när jag äter. Men ikväll ville jag vara social så jag satt med de andra. Ibland bara måste man ju. Allt blir för trist annars. Man får offra måendet för lite trivsel och skojigheter helt enkelt.
Vi har inte gjort nånting särskilt. Vi satt bara ute och njöt av denna underbara sommarkväll. Pratade och umgicks. Vi får inte så många såna här kvällar på ett år. Jag tror det var kring 22-23 grader vid niotiden.

Men nu är som sagt sängen skön. Det är ju här min kropp mår som bäst. Och nu har nog tabletten börjat verka lite. Skönt. Då hoppas jag att jag kan sova gott inatt också. Jag brukar ju bli ganska trött av dem.
Här kommer bild på Ebbas goda hamburgare och ytterligare några bilder på mitt vackra barnbarn💙

Mitt lilla lilla barnbarn🥰 Han ska heta Harrison och han är född i Kampala,Uganda. Hans mamma Doryn som bodde hos oss hela hösten hann tyvärr inte få nåt uppehållstillstånd innan graviditeten gått så långt så att hon inte fick flyga mer. Nu håller vi alla tummar och tår för att migrationsverket kan öka tempot lite för jag måste säga att där sker ingenting snabbt...
Vi alla önskar ju att den lilla familjen snart ska kunna vara samlad💞
Och att jag som farmor ska få snusa mitt lilla barnbarn i nacken🥰

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229