Sömn...

Jag kunde verkligen inte somna igårkväll! Klockan var över två sista gången jag kollade. Jag hatar såna nätter!
Men jag vet ju vad det berodde på. Dels så sov jag ju i några timmar på dagen. Men så är jag ju så stressad över att jag ska åka till Linköping imorgon. Bara det att jag ska gå upp klockan fem är jobbigt. Och stressande. Tänk om jag inte kan sova inatt heller?!?!!! Då kommer jag att vara helt utmattad imorgon.
Jag läste igenom kallelsen - eller kallelserna!! - innan. Jag ska ju gå till flera olika ställen och träffa dels min läkare som jag haft sen det konstaterades att jag har IBM. Så var det nån arbetsterapeut typ och en kurator och vad det nu var.
Det fanns även ett frågeformulär med några enkla frågor om mig och sjukdomen. Den sista punkten var dock lite svår;
”vad har du för förväntningar utav dagens temamöten?”
Jag vet inte... Har jag ens några?? Jag vet inte vad jag kan förvänta mig. Jag vet inte riktigt vad syftet är med detta egentligen. Jag ringde ju bara för att jag tycker att jag blivit sämre och ville liksom berätta det... Men jag förväntar mig ingen hjälp direkt. Jag har ju fått höra att det inte finns nån hjälp mot IBM. Jag vet att andra tränar på olika sätt. Jag har också börjat med det flera gånger men det rinner ut i sanden.
Ibland vet jag inte om jag vill ha nån hjälp. Jag har redan gett upp och lämnat över mig själv i sjukdomens armar. Numera är det den som styr mitt liv och jag hänger bara med. Och det är helt ok för mig på nåt vis. Jag behöver bara bli bekräftad nån gång om året. Visa upp mig för ”nån” som ser hur jag försämrats,noterar det i nån liten minnesanteckning och sen är det bra med det. Tills nästa år.
Men hjälp???
Nej det behöver jag ingen.
Fast jo. Det gör jag ju. Jag får ju hjälp att hosta. Och jag har ju flera hjälpmedel som gör livet lite lättare att leva.
Men nu är det nog bäst jag sover! Väckarklockan ringer klockan fem😱

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

stäng av ljud och vibration på mobilen och ner med rullgardinen så brukar det gå att somna 😉

nouw.com/svullo