Snack om mat igen!

Nu är jag inte trött!! Trots att klockan passerat 23 så känner jag mig inte så himla trött! Typiskt!! 

Men så har jag ju vilat hela eftermiddagen. För då var jag så sjukligt trött. Jag blev nästan förbannad över att jag var så vansinnigt orkeslös! Jag låg/halvlåg i soffan och sängen fram till halv sex-sex nånting. Då började det spritta lite i tanten. Då började jag få lust att "göra" saker! Idéerna sprudlade och jag ville måla och pyssla!! Men först skulle jag laga mat...och äta...sen kom Lars hem...då höll jag honom sällskap när han åt...sen började nåt på tv...och så skulle jag äta igen... Och vips hade den kvällen gått!!
Imorgon har jag andra planer så då blir det inget målande heller... Typiskt. Nu när jag har huvudet fullt av idéer. Hoppas inte de svalnar tills jag får tid igen...
Jag har ju skrivit lite om min mat,mitt ätande och mitt sväljande. Ja,det är ju det som är mitt värsta problem som är knutet till IBM. Jag är ofta småsugen på nåt att äta. Lite hungrig faktiskt. Mättnaden man får av sondmat är inte densamma som den mättnadskänslan man får när man först tuggar sin mat,känner smakerna och sen själv sväljer den och känner hur den fyller tomrummet i magen.
När jag blir förkyld brukar det bildas slem i min hals som jag har svårt att svälja. 
Jag tycker inte att jag verkar vara på väg att bli förkyld men lik förbaskat så har min hals börjat gro igen av segt saliv och slem. Jag får kämpa hårt för att kunna svälja ner det. Ja,det är t.o.m ansträngande att försöka hosta upp det.
Glass är ju nånting som verkligen fungerat att äta. Det har känts tryggt också. För jag kan ju räkna ut att jag hinner inte kvävas till döds innan glassen smält ifall halsen skulle krampa när jag sväljer glassen. 
Men ikväll fick jag nog ge upp även glassen! 
Vi unnade oss varsin skål med glass framför Tvn. Jag märkte snabbt att det var nånting som inte stämde. Det var svårt ja nästintill omöjligt att svälja ner glassen. Den la sig som ett täcke mitt i halsen och kom varken ner eller upp. Varenda liten muskel i min strupe drog ihop sig till en enda stark kramp... Det var riktigt otäckt en stund. 
Jag är så innerligt trött på att göra allt "för sista gången!!" 
Nu fick jag pricka av glassätning✔️
Nä nu är klockan halv tolv!! Jag borde verkligen försöka sova!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229