Snabba ryck!

De ringde ifrån Ryhov för en stund sen. De har bokat in mig för en PET-undersökning redan på onsdag i nästa vecka! Här går det undan!!
Vilket känns bra. Faktiskt. Det är ju bara jobbigt att gå och vänta.
Undersökningen tar 2,5 timme och jag ska vara fastande 4 timmar innan... Och då jag ska på påbörja undersökningen kl 8:30 på morgonen så funderar jag på hur jag ska lösa det med sondmaten. Jag blir ju dessutom så yr,matt och konstig när jag inte äter någorlunda regelbundet. Men jag får väl klura ut nåt...🤔
Kanske kan jag vara kopplad till pumpen under natten när jag sover..? Ja,vi får se.
Och trots att det egentligen känns bra att jag får komma så snabbt (skönt att bli av med det) så kan jag inte låta bli att bli lite orolig. Igen.
Det händer nåt i mig när jag får såna där samtal. De triggar igång nåt som rör sig inom mig...nånting olustigt och obehagligt.
Men oftast så går den känslan över när det gått några timmar. Och när det väl är dags för undersökningen eller besöket eller vad det kan vara så känner jag mig ganska lugn igen. Det är mest den där första känslan som är jobbig.
Men jag behöver ju tid på mig för att ta in,smälta och acceptera. Sen brukar jag ”gilla läget” och bara låta det komma.
Och det brukar gå bra.
Men det finns en grej som avslöjar att det gräver upp nånting jobbigt inom mig. Och det är det faktum att jag har svårt att hitta på nånting att rita. Att illustrera det som händer när det händer nånting som är lite jobbigt. Det är svårt att hitta balansen mellan allvaret och att skoja lite om det. Min egen humor är svart och jag kan skoja om mig själv,min sjukdom och mina tillkortakommanden. Men andra kan ta illa vid sig. Det har hänt. Och det vill jsg givetvis undvika...
Så än så länge har jag inte hittat nåt som passar bra att illustrera...
Men det kanske kommer under dan.
Nu ligger jag under en filt på i vår altansoffa och äter. Det är rätt gött att vara här hemma också 😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229