Smittad!

Trots att jag är både sliten och har ont lite här o där så har jag ändå nån slags positiv go känsla inom mig. Hur konstigt det än kan låta... 

och den kan jag tacka Ebba för!!❤️
Hon var ju hemma på en blixtvisit och när hon kommer hem så händer det nåt här i huset!! Hon är ett energiknippe utan dess like! Och så positiv! Särskilt just nu!!
Jag måste bara dela med mig av det. För det gör mig både glad och stolt. Jag behöver visa det också som motvikt till allt negativt gnäll jag sprider här!
För en tid sen blev Ebba uppringd av en kökschef eller liknande på en annan stjärnkrog i Göteborg. Upper House som ligger i det nya tornet vid Gothia. De undrade om hon ville komma och provjobba hos dem... Ebba har hela tiden sagt till Sjömagasinet att hon stannar till oktober-sen vill hon ut och testa nånting annat! Men hon har inte ens sökt jobb på Upper House,de hade hört hennes namn... Hon har provjobbat där två gånger och blev sen erbjuden fast tjänst!! Som hon självklart tackade ja till!
Detta har vi pratat mycket om nu i helgen och Ebba bubblar nästan över av entusiasm!! Och det smittar av sig!! Hela hon glöder när hon pratar om sitt jobb!! Jag har inte träffat många som är så passionerade inför sitt arbete!! Hon bara älskar det!! Och all den lycka och energi som hon spridit omkring sig i helgen har som sagt smittat mig!! Så trots att jag är sliten och har ont så är mitt inte fyllt av positiv energi!! Tack vare min älskade dotter Ebba❤️
Var bara tvungen att berätta detta

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229