Sliten...

Klockan är kvart i tio och jag har redan lagt mig. Jag är fruktansvärt trött trots att jag både sovit och vilat långa stunder idag.
Jag vet inte...kanske är det psykiskt... Jag har ju ingen riktig anledning att vara såhär trött egentligen så det lutar nog åt att det är nån slags inre stress som gör mig såhär trött.
Huset är stökigt. Jag har ingen kontroll över maten och ev fler inköp. Jag orkar inte ens tänka på det. Jag skjuter det framför mig och tänker; "jag tar det imorgon" och så släpper jag tankarna... Det är inget bra sätt att hantera stress på. Jag vet. 
Men att gå och lägga sig och sova är nog ett bra sätt.
Imorgon ska jag vara strukturerad och smart. Beta av min inbyggda lista i tur och ordning. Sen löser det sig nog.
Båda mina döttrar har försäkrat mig om att de kommer att hjälpa mig med allt jag vill och behöver hjälp med. Det känns skönt.
Min älskade gubbe fyller år idag. Vi har inte firat särskilt hårt. Men hans föräldrar kom på besök tidigare idag. Det var trevligt. Vi passade på att klä våran gran när de var här. 


Sen var jag tvungen att äta och då tittade de andra på en film om Anderstorp. En mycket intressant film som jag och Lars tittade på häromdan. 
Ikväll har vi slöat i soffan men jag blev så vansinnigt trött så jag valde alltså att gå och lägga mig istället. Jag tror det är bra med tanke på att jag har en hel del att gör imorgon. Jag vilar mig i form helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229