Skön dag!

Jag vet inte om det beror på allt bubblande igårkväll eller... men jag har känt mig så avslappnad och liksom skön hela dan. Jag har inte gjort ett skit! Och är jättenöjd med det!! Eller..visst har jag väl gjort nånting,lagat mat och sånt där vanligt. Men det räknas inte. Det blev lite soligt i eftermiddags så jag passade på att sätta mig o min badenbaden i mitt varma soliga hörn på altanen. Jag njöt av solens strålar och när jag blundade kändes det nästan som om jag befann mig i maj eller nånting sånt. Ljuvligt. Jag slumrade till en stund. Inte för att jag var så himla trött tror jag utan mest för att det var så skönt.

Nu längtar jag verkligen efter att våren kommer på riktigt. 
Nu till veckan har jag två tider att passa. Hade egentligen tre men den ena tiden var ungefär samtidigt som en av de andra-i en helt annan del av landet!!
För på onsdag ska jag nämligen åka till Linköping och träffa min läkare. (lyckades självklart få en tid hos kuratorn här hemma samtidigt!! Typiskt!) Det känns skönt att få åka och träffa Olof. Jag har själv sagt att jag gärna vill ha en regelbunden kontakt. Gärna en gång om året för att prata lite och uppdatera och uppdateras. Och faktum är att igår var det exakt ett år sen jag var där förra gången. Så ja,en gång om året blir det!
Imorgon ska jag till sjukgymnasten. Fick en tid på eftermiddagen och det är jag mycket nöjd med. Då kan jag planera matsedel och mina inköp på förmiddagen. Ska tvätta också. Det är ju måndag=tvätt-och handlardag!
Jag vet inte varför men det känns rätt bra..ok i alla fall..just nu. Jag har rätt bra kontroll över mitt liv och sånt,det mår jag väl utav. 
Förresten!! Om nån vill nå mig: mina mail funkar igen!! Skriv antingen en kommentar eller maila till ursula.rollbert@hotmail.com! Älskar att få mail och kontakt med massa olika människor!! Jag svarar alltid men kanske inte direkt. (det är inte helt sant; jag fick mail av nån som ville jag skulle ringa men det mailet är borta...så om du känner igen dig-skriv igen!!)
Jag hade tänkt skriva om nåt men det har jag glömt bort fullkomligt... Jag får skriva om det nästa gång!!
Kram allaoch godnatt❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229