Skäms och är besviken.

Jag skäms. Jag känner mig värdelös som människa. Jag är arg på mig själv. Och så oerhört besviken på mig själv och min svaghet.
Jag har ju varit på sjukhuset idag. På Medicinmottagningen där jag skulle göra spirometri. Dvs andas i en apparat.

Det gjorde jag. Och det var jättejobbigt. Jag hade sååå svårt att blåsa ut länge,jag blev helt utmattad. 

Men grejen var ju den att läkaren som jag sen träffade kunde inte se om och hur min lungkapacitet förändrats sen sist jag var där FÖR JAG HADE MISSAT TIDEN FÖR LUNGRÖNTGEN!!! 

Läkaren behövde ju även se resultatet ifrån den för att kunna se ifall fläckarna,hålen och cystorna på mina lungor ändrats sen sist...

Fyyy sjutton vad pinsamt det är!! Jag ligger här och rodnar!! Jag skäms nåt så fruktansvärt! Jag brukar inte slarva med tider att passa. Tvärtom. Jag brukar vara noga. Vara ute i god tid. Jag brukar sköta mig helt enkelt.

Men självklart!! När det var nåt sånt här jätteviktigt så lyckades jag slarva bort det!! Jag blir så arg!!

Men nu är det som det är. Och jag får göra som jag brukar; gilla läget! Och anpassa mig efter de nya förutsättningarna.

Ibland önskar jag att jag inte blev kallad till massa samtal och undersökningar. Vad tjänar de till??! Jag är sjuk. Jag kommer inte att bli bättre. Och jag kommer aldrig att orka aktivera mig och försöka lindra mina besvär om än för en kort stund.

Jag väljer att låta sjukdomen(sjukdomarna!!) svälja mig och så får de ha sin gång. Jag kan stå här lite vid sidan om och titta på. För jag orkar inte bry mig längre. 

Det har tagit några år att acceptera och börjat gilla läget. Det finns ingenting som kan få mig att gå tillbaka till den där Ursula som levde i tron att det nog skulle lösa sig,som sköt problemen framför mig.

Så jag har gått ifrån en ytterlighet till en annan. Däremellan finns det inget som lockar denna tjurskalle!

Imorgon ska jag vila. 

Och på onsdag ska jag åka till Linköping. Träffa överläkaren som är "min" läkare och den jag känner stort förtroende för. Det blir nog bra....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229