Sjuk

Jag känner mig på riktigt sjuk. Halsen värker och svider. Det är alldeles tjockt och liksom svullet i halsen. Det har börjat gå ner i bröstet,jag orkar inte hosta upp det. Mitt huvud pulserar precis hela tiden och jag ömsom svettas,ömsom fryser. Jag har sovit flera gånger idag.
Jag tror faktiskt att jag de senaste dagarna legat i min säng ca 21-22 timmar/dygn!! För jag orkar inte vara uppe. Och om jag går upp så har jag ingenstans att ta vägen.
En sommarförkylning är så tråkig. För när det är sommar vill man ju vara pigg. Och helst lite glad också.
Jag är ingetdera...
Jag hoppas att jag snart får sällskap i stugan. Lars och Marcus är kvar hemma för de har så mycket att göra i både huset och trädgården. Men jag tror att de börjar bli klara så att de snart får sin välförtjänta semester.
När Lars är här så kan jag ju åtminstone sitta i soffan för då kan han lyfta upp mig. Och då kan vi streama filmer och serier. Då kanske jag t.o.m sitter med ute på altanen en stund.
För ska jag vara helt ärlig så börjar jag bli trött på mitt lilla lilla rum där jag tillbringar nästan all min tid. Jag har även tröttnat lite på att rita krumelurer... Eller rättare sagt,jag har börjat få ont i vissa delar som jag tydligen anstränger för mycket. Det är så typiskt mig. När jag hittar nånting som är kul och fungerar så blir jag besatt och kör på tills kroppen slår bakut!
Så idag har jag ju kollat lite på min i-pad igen. Sveriges television har ju många gamla nostalgiska program i Öppet Arkiv t.ex. Det kan vara lite skoj att titta på nånting man nästan glömt bort att man kommer ihåg.
Jag satte ju ett plåster bakom mitt öra. Det har redan hjälpt. Det bildas inte alls lika mycket slem i min hals nu. Istället blir jag väldigt torr i munnen. Men hellre det än att gå och vara rädd att jag ska sätta slemmet i halsen och kvävas av det.
Jag behöver bara dricka mer bubbelvatten!👍🏼
Samt springa på toa titt som tätt hihi.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229