Siesta...

Ni som läser min blogg med någorlunda regelbundenhet kanske minns att jag antog den spanska livsstilen när jag var i Spanien sist. När vi nu har medelhavsvärme härhemma så anammar jag den igen.
Jag har suttit ute i en solstol och haft det skönt (och svettigt) när jag "ätit min lunch". Men om det är åldern eller vad jag nu ska skylla på,så kände jag bara att det blev för mycket. För varmt. Stod nästan inte ut.

Gick in till mina svärföräldrar i stugan intill en stund (skulle testa ifall deras baden-baden var lite högre än våra,det var de inte...) Vi pratade lite men tröttheten blev för jobbig. Ville inte visa hur illa det var så jag avlägsnade mig när deras
mat nästan var klar.

Och nu har jag gått in och lagt mig på sängen! Här är svalt och skönt. Har tagit på mig en munkjacka. Inte för att jag fryser utan för att jag varit tvungen att slänga av mig min bikini-BH. Den gör ont.

Jo det är säkert. Både den och den vanliga BHn gör ont. Så fort jag är ensam så går jag här och slänger med skinnpåsarna som en gång var en hygglig byst

Jag antar att det är bältrossmärtorna som inte gett sig riktigt än. För jag har ju fortfarande känning av det vid vissa tillfällen. Särskilt om jag hållt igång mycket,gått och stått mycket,varit aktiv. Dammsög vår lilla stuga häromdan,det tog max en kvart!
Men efteråt hade jag grymt ont. Om det hänger ihop vet jag inte men nog är det märkligt att bältrossmärtan alltid blir värre när jag "gjort nåt".

Men nu ligger jag ner,vilar,har inget som sitter åt nånstans. 

En skön siesta med andra ord☺️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229