Sena vanor...

Klockan har återigen passerat elva på kvällen. Det bara blir så. Jag och gubben kollar på nån film eller serie och tiden bara drar iväg... Ikväll började vi med SVTs suveräna serie; Vår tid är nu! Den är ju helt fantastiskt bra! Önskar att det kunde visas fler serier med den kvaliten...
Och när den var slut satte vi igång en film. Därför blir det sent.
Men jag har sovit idag igen!! Jag sov så gott. Så skönt. Och så länge.
Jag var däremot aktiv på förmiddagen då jag var och klippte mig. Det var härligt. Skönt. Trevligt. Men när jag kom hem därifrån så la jag mig och åt och somnade!! Jag tålde väl inte alla intryck jag fick på förmiddagen hihi.
Men när jag vaknade x antal halvtimmar senare så hade jag fått en massa energi! Och jag kände mig glad och positiv. Det var längesen!!
Jag tror faktiskt att förändringen jag gjorde gav mig denna energikick! Underbart!
Men visst finns det negativa sidor av allt detta positiva. Främst handlar det om hur det var hos frisören. Det är då en himla tur att jag känner alla som jobbar där och att de känner mig. Jag har varit en trogen kund där i kring 25 år. Och idag var det den frisör som känner mig bäst som klippte mig. Det kändes tryggt.
Men så var det det där med att komma upp ur stolar mm.... Och det är då det är skönt att känna sin frisör så att det känns ok att be om en kram och lite hjälp att ta sig upp.
För att inte tala om hur tungt huvudet känns när man lutat det bak i den där ställningen där man tvättar håret. Det är knappt jag får med mig huvudet upp igen...
Det hade ju varit förargligt om man tappade huvudet där och det studsade iväg utmed golvet... Snopet🙃
Imorgon ska jag byta min knapp på vårdcentralen. Då ska jag prata lite med min sjuksköterska (som känner till mina sjukdomar!!) om smärtan kring bålen bl.a...
Jag har ju nämnt att jag har kli,svid och irritation i mina ögon. Jag har börjat fundera på ifall det har med glasögonen att göra..? Det känns bra på morgonen. Då tar jag i regel bara på mig läsglasögonen när jag går igenom mobilen.
Och jag tycker att det svider och gör mer ont när jag läser eller koncentrerar mig under dan sen.
Kanske inbillning...
Men jag har bestämt mig för att boka tid för synundersökning. Det var längesen jag gjorde det.
Nähä,nu får jag nog ta och avsluta det här och vända mig om och somna.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229