Sena vanor!

Min käre sambo har dåligt inflytande på mig!! Han får mig att sitta uppe till efter midnatt😉hihi.
Vi har dragit två Netflixserier ikväll. Oooops! Det är nästan pinsamt! Men vi började tidigt,redan i eftermiddags,och har tagit några pauser. Och det har varit jättehärligt att bara ligga i soffan och kolla på tv när regnet vräkt ner och vinden har tjutit i knutarna🌫
Jag lyckades ta mig upp ur soffan alldeles själv EN gång! Men sen gick det inte mer. Jag försökte verkligen. Jag kämpade och slet,kom upp såpass så att jag stod framåtlutad och gungade lite på stället. Men jag fick inte upp överkroppen! Och min vänstra (den svaga) arm orkade inte hålla mig uppe. Jag hade ju den som stöd men den vek sig till slut.
Innan det var soffläge testade jag en grej som jag fått för mig skulle funka. Jag ville prova att ha min rullstol här INNE i stugan. Jag använder ju den bara utomhus annars. Men jag har gått och tänkt på det ett tag...kommit fram till att den borde vara användbar här inne. Kanske inte nödvändigtvis för att ta sig från punkt A till punkt B. Jag testade den i köket. Jag har haft så svårt att böja mig ner för att skura ur ugnen,torka ugnsluckan och även skåpen och kanske framför allt kökslådorna. De har en liten kant,som en skåra,där smuts lätt lägger sig. Jag har haft svårt att torka rent de nedersta på sistone.
Men när jag satt i rullstolen så kom jag lättare åt det där långt ner. Även om det där allra längst ner fick vara.
Så jodå,det funkade att ”arbeta” med hjälp av den. Idén var alltså inte så dum trots allt.
Om det inte vore för den där lilla lilla detaljen...att ta sig upp ur den...☺️ Skit också!!! DET funkade ju inte!!! Jag låste (givetvis!) hjulen och försökte att ta mig upp. Jag använde t.ex väggen som motstånd men jag hade ingen kraft kvar att dra mig upp ändå...
Så återigen fick min goe gubbe lyfta upp mig!
Men jag måste berätta nåt som inte har ett dugg med IBM eller hur det är att leva md den,att göra.
Vi fick en plötslig myrinvasion på förmiddagen idag! Jag har sett ett par tre stycken innan i veckan. Men inte tänkt så mycket på det.
Men idag fick jag syn på en som kröp uppe vid listen mot taket. Så kom en till. Och en till... Det kom alltfler. Vi fick ta till det tunga artelleriet - dammsugaren!
Beväpnad med detta vapen gjorde gubben en fantastisk insikt. Dammsugarpåsen fylldes snabbt!!!
Nu går mina ögon i kors,,,,
Godnatt...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229