Sena vanor!

Klockan blir så mycket varje kväll. Jag förstår inte hur det går till..vad jag pysslar med...men helt plötsligt så är klockan elva! Fast egentligen kan jag ju strunta i det. Det gör ju ingenting. Det är bara i mitt huvud det blir lite stressigt. Helt i onödan.

Jodå,jag höll mig till mitt lilla inbyggda schema idag. Tvättmaskinen har fått arbeta och jag har varit ute och handlat och gjort små ärenden. Bl.a så hämtade jag Alma i skolan och sen åkte vi till KappAhl bl.a. Jag har grubblat och funderat. Blundat och ignorerat. Men till slut kommit fram till att jag måste ge mig. Det är inte roligt... Men jag är där nu. Åtminstone litegrann. Fast jag ska kämpa emot!!
Jag pratar om kläder. Påklädning... Till slut har jag erkänt för mig själv att det där med jeans är en dålig idé. Jag använder dem men det är inte alltid så smidigt. Om de är lite för tajta är det svårt att få upp dem över höfterna (kanske för att höfterna är för breda??? Men mest för att jag inte orkar dra upp dem ordentligt) När de väl är på rätt plats så ska jag ju knäppa dem. Och DÄR har vi det riktiga problemet. Att dra upp dragkedjan funkar relativt bra. Jag drar ju med högerhanden och så långt är det ok. Men så måste jag ju hålla emot med vänsterhanden och de tillhörande fingrarna. Och det är där allt spricker. Det går inte. Jag orkar inte.
Nej usch jag måste grubbla lite mer på det här. Sova lite också tror jag...
Jag skriver mer imorgon bitti.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229