Sena vanor.

Klockan är ett och jag är vaken...är knappt trött... Kan bero på att jag somnade ute i vår sköna altansoffa ganska sent i eftermiddags... Det var ganska skönt ute på altanen efter att solen skinit en del så jag la mig bara lite..och somnade gott. Det blir ju lite tokigt då... Men jag höll mig vaken framför Tvn ikväll och vi har kollat på både några avsnitt ur en serie på Netflix och en film på tv. Trots att jag är ganska "pigg" så är min kropp inte i toppform... Jag är sliten och svag.

Tänk att det ska vara så svårt att vänja sig vid det. Man tycker ju att min hjärna borde fattat att jag är en klenis nuförtiden. Men nädå,jag får för mig att jag är piggare ibland. Men brukar bli påmind om verkligheten ganska snabbt!
Alma är kvar här hos oss,fast det är en sanning med modifikation. Hon är ute med sina kompisar så vi har inte träffats så himla mycket. Men det är mysigt att ha henne häromkring litegrann också.
Förra helgen var det Ebba som var hemma och nu Alma. Skulle ju vara skoj ifall de var här samtidigt nångång,hihi.
Men nu får jag nog ta och släcka. Klockan har passerat 01 och det är sent nog för en medelålders tant med inklusionskroppsmyosit.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229