Sen kväll. Igen.

Jag och min käre sambo har fastnat i en ny serie! Vi säger hela tiden; bara ett avsnitt till... Och rätt som det är så är klockan över elva. Men det gör ju inget när det gäller mig egentligen. Fast jag gillar att komma i säng lite tidigare och kanske vakna ganska tidigt också. Det passar min ”mat-och-sov-klocka” bättre.
I morse kom jag upp tidigt. Jag åkte till Gislaved och klev in i en affär när de öppnade klockan tio. Jag behövde köpa en födelsedagspresent.
Därefter handlade jag på Willys. Och idag började jag att självscanna även där!! Jag gör ju det när jag handlar på Ica Maxi i Halmstad och har länge tänkt att jag måste börja med det även här hemma. Det är ju förbaskat bra måste jag säga!! Särskilt för mig som har så svart att lyfta. Jag slipper ju flera lyftmomemt i och med självscanningen.
När jag var klar med handlandet åkte jag raka vägen hem! La mig på min säng,kopplade mig till pumpen och somnade!! Helt slut!!
Jag blir lite ledsen när jag märker hur lite jag orkar. En sån här förmiddag är vad jag klarar av... Det är helt sjukt!! Jag vill inte att det ska vara så!
Jag vill vara pigg! Frisk! Glad!
Jag saknar det....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229