Sen kväll.

Nu har vi kommit in i gamla rutiner jag o gubben. Vi streamar tv-serier! Och kan inte sluta titta trots att klockan rusar iväg. Ikväll blev den elva. Det är lite för sent en vardagskväll.
Visst. Jag behöver ju inte bekymra mig. Har tyvärr inget jobb att gå till imorgonbitti. Men jag vill ändå ha mina rutiner. Komma i säng i vettig tid. Fast elva är ju inte sååå sent. Jag klarar nog det😉
Dessutom har jag sovit mycket idag.
Jag hade så fruktansvärt ont kring min bål på förmiddagen så jag var tvungen att ta en sån där stark tablett. Jag smörjde mig med isbalsam och sen la jag mig och åt.
Och de där tabletterna gör mig extra trött. Lite konstigt trött faktiskt. Så jag somnade och sov en märklig sömn med mycket drömmar och en känsla av att inte orka vakna... jag var nästan lite borta...
När jag var på väg att vakna ringde en av döttrarna och vi pratade lite. Men jag kunde inte koncentrera mig på det,jag förstod inte riktigt vad hon sa och jag svarade både uppåt och utåt 🤪
Hon blev nog lite irriterad på mig...
Det tog en stund för mig att piggna till. Men när jag väl gjort det så ställde jag mig i köket. I köket kan jag arbeta även om jag är lite förvirrad. Det är i köket jag känner mig hemma. Trygg och säker. Där vet jag vad jag gör.
Så det blev en hel del kökspyssel. Älskar det!
Min bil är inlämnad på verkstad. Så om jag behöver åka nånstans får jag lov att vänta tills Lars kommer hem så att jag kan ta hans. Jag behöver verkligen handla... Men hade ingen lust att vänta tills han kom hem. Ska jag handla vill jag helst göra det på förmiddagen. Så jag grävde djupt i alla köksskåp,kyl o frys. Och lyckades sno ihop en maträtt som de båda herrarna verkade gilla😊

Det är pasta blandat med pesto,hackad inlagd paprika,kapris,fryst persilja och mer olja. Och i det blandade jag ner hackad,extrarökt lantskinka. Toppade med parmesan.
Det gick hem👍🏼
Det är så kul att utmana sig med att hitta på maträtter utifrån det som skåpen bjuder på. Och jag blir så glad när jag lyckats!
Ja idag var det i köket jag la min energi. Den övriga tiden tillbringade jag tyvärr i sängen. Trött och sliten som sagt.
Nu ligger jag här i min säng igen. Och jag är ganska säker på att jag kommer att somna snart.
Godnatt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229