Sen kväll...

Min fåtölj verkar ha inbyggda sugproppar för det är nästan omöjligt att ta sig ifrån den! Och då beror det INTE på att min kropp är svag och oduglig! Nej den är för skön helt enkelt!
Ikväll blev jag sittande där längre än jag brukar. Men det berodde även på att jag inte kunde slita mig ifrån Tvn. TV3 sänder en dokumentärserie på torsdagskvällar,Svenska fall. Jag tittade på den,den började vid nio. Men när den var slut vid tio så fick vi inte se hur det slutade!! Det var nämligen ett avsnitt till!! Attans! Men då sa de att det gick att streama på viaplay redan nu!!
Då var valet enkelt!! Och med den sköna fåtöljen så kändes det bara gött!!
Jag och min gubbe ses ju inte så mycket i veckorna (inte på några helger heller nu ett tag) men vi har intensiv sms-kontakt! Vi kollar ofta på tv ihop - trots att vi sitter på olika håll! Under ett program hinner vi avhandla hur mycket som helst! Allt ifrån handlingen till vad de har på sig! Och så skickar vi dumma kommentarer om helt onödiga saker som utspelar sig på Tvn.
Ja så kan man också umgås med sin partner💞
Ikväll var jag ju bara tvungen att direkt börja titta på andra avsnittet och skrev det till Lars när jag fått igång det. Då var han redan en bit in i programmet han också!!
I övrigt så har jag lämnat stugans trygga vrå en stund idag. Jag tog bilen till Ica Maxi. Handlade lite. Kom ut i bilen och upptäckte att jag glömt ta med mig gaspatronen till vår Soda Stream in till affären för att byta. Den har stått på vårt skoskåp i några veckor....och sen bar jag ut den i bilen...och nu har den legat där ett tag... Så när jag såg den kände jag att jag måste byta den nu!!
Så jag gick tillbaka in. Stod i lång kö för att byta den...
Väl ute i bilen igen hade jag fått sån huvudvärk. Då kom jag på att jag ju skulle gått på apoteket. Jag orkade egentligen inte...men nu var jag ju ändå här...och det är bättre att göra det nu än att ta bilen ytterligare en gång... Så jag gick tillbaka in EN GÅNG TILL....
Som tur var så valde jag att gå med kundvagn hela tiden. Jag tar alltid en sån där liten (nej inte en sån för barn😂med liten flagga på hihihihi - riktigt så knäpp (och kort) är jag inte!😂) Nej en sån där som är hälften så djup. Dels är de inte lika tunga att köra och dels så är det lättare att packa upp ur den när jag slipper hämta så längt ner...
Men jag ska säga det var tur att jag hade den att luta mig mot. När jag gick ut så vek sig benet två gånger och hade jag inte haft vagnen så hade jag stupat.
Jag märkte även sist när jag tog bilen till Ica Maxi att benen inte riktigt orkar gå hela varvet där inne. Det blir för långt. För mycket.
Och då hade jag ändå inte glömt nåt så jag var tvungen att gå fram och tillbaka som en jojo...
Att åka med tRULLsan och handla är bättre på ett sätt. Men då är det svårt att dels handla tunga varor och dels att handla lite mer...
Hur jag än gör så blir det inte helt bra.
Jag städade upp lite bland målargrejerna idag. Nu när jag har min fina rullvagn att ställa allt på så är det ju nästan ordning hela tiden. Men vissa småsaker drar jag fram och stökar ner med ändå. Imorgon kommer min gubbe och då har jag ingen lust att måla.
Och när jag ändå är inne på måleriet så kan jag meddela att jag nu tackat definitivt ja till utställningen. Den kommer att vara öppen för alla att se. Jag tror att de planerat en liten vernissage först (vet dock inte när,men antagligen på helgen när det börjar) och sen kommer den att vara öppen under v 42. Utställningen ska (om jag förstått det rätt) visas i Missionskyrkan i Anderstorp. Och vem som helst kan ställa ut vad som helst. Foton,skulpturer,målerier,hantverk...mm mm...
Jag tycker fortfarande att det känns läskigt och lite obehagligt. Men har mer och mer vant mig vid tanken. Och när min ”kontakt” skrev att jag inte ens behöver närvara så föll en sten ifrån mitt dåliga självförtroende. (kan man säga så??? jaja,ni fattar vad jag menar hihi)
Och jag tror faktiskt att vi kommer att vara i Spanien just då. Vi har inte bokat resan än men det borde bli i den vevan.
Så nu är det spikat! Shit! Vem hade kunnat ana detta??!
Detta är visserligen en öppen utställning för vem som helst,jag är ju inte ensam där med mina alster. Men det spelar ingen roll. För MIG är detta stort. Och märkvärdigt. Och skitläskigt!
Frågan är hur många bilder jag får ha med...? Och vilka ska jag välja...? Jag har ju så många....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229