Sen kväll

Klockan är halv tolv och jag har glömt att ta min starka tablett ikväll. Det känns som att det är lite för sent.... Jag har ändå haft fruktansvärt ont idag. Riktigt j-la ont för att vara ärlig!! Ja det gjorde så ont så det nästan svartnade för mina ögon en stund...
Jag undrar ju vad det beror på...?
Men jag vet inte om jag orkar ta reda på varför... Bara tanken på att försöka kontakta nån inom vården och försöka förklara mina problem gör mig nedstämd... Jag har tillräckligt med erfarenhet för att veta hur svårt det är att få hjälp för diffusa problem.
Men kanske kan jag ringa nån av mina specialistläkare för att fråga om råd...? Jag vet inte...
Förutom detta så har dagen varit skoj! Det är roligt att umgås med mina barn. De har sin gamla invanda jargong sinsemellan och den innehåller mycket skratt. Jag blir bara lycklig av att höra dem🤗
Vi har suttit på altanen och umgåtts ikväll igen. Jag lagade god mat till dem,jag har kokat en bit högrev hela dan. Den bara föll isär till slut. Jag slängde i potatis i grytan och lät dem koka med på den svaga värmen. Den smörstekte jag sen tillsammans med lök,vitlök,röd paprika och chili. Köttet silade jag av och snabbstekte i smör och olja. Spadet kokade jag ner och blandade med grädde,soya,salt och peppar.
Jag hade några kalla såser till och sen blandade jag potatisen,löken och paprikan med ruccola till em slags varm potatissallad.
Min familj verkade väldigt glada och nöjda med maten.
Och som vanligt önskade jag att jag hade kunnat äta utav den tillsammans med dem.,.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229