Sen kväll!

Det blev sent ikväll! Trots att det är söndagskväll. Lars är kvar här i stugan,han åker direkt till jobbet imorgonbitti. Anledningen till att det blivit så sent är EU-valet. Resultatet skulle komma vid elva sa de och det gjorde det ...väl..?...?! Alla röster var tydligen inte räknade trots allt så det slutgiltiga resultatet fick vi ändå inte veta. Känner mig lite lurad...
Det har även varit VM-final i hockey. Den vanns av finnarna. Det tyckte jag var skoj. De var så otippade och sånt gillar jag.
Och inte nog med det! Det har även varit Robinsonfinal!! Och vi som följt det programmet slaviskt hela våren ville ju inte missa det! Och som tur var så vann vår favorit.
Ja ni hör!! Vi har haft en intensiv och onödigt spännande dag idag.
Hihi.
Förutom spänningen som utspelat sig på tv så har faktiskt dagen varit ganska händelselös. Men samtidigt rätt skön.
Nu åker ju Lars hem imorgon och jag blir ensam kvar. Och ska jag vara helt ärlig så tror jag att jag ska försöka låta bli att sitta/ligga i soffan när jag är ensam.
Jag får nämligen allt svårare att ta mig upp. Det är ett rent h-vete ibland för att tala klarspråk!!
Särskilt på kvällarna när jag är trött. Då är det som att orken inte finns där. Jag orkar inte hjälpa till med de muskler som fortfarande fungerar. Ska jag vara helt ärlig så tror jag att jag har träningsvärk i låren och nedre delen av ryggen pga mitt kämpande med att ta mig upp ur soffan.
Så jag kommer nog att välja att ligga i min säng och rita och lyssna på en bok istället. Det är dessutom så mycket roligare!!
Särskilt nu när alla program jag (vi) följt har kommit till sina finaler och säsongsavslutningar. Det är lika bra att jag låter bli att börja följa nåt nytt.
Hur mysigt det än är,hur mycket jag än älskar min gubbe så ska det ändå bli lite skönt att få några dagar i ensamhet. Jag har ju det behovet. Jag behöver gå undan ibland. Vara för mig själv. Och det är inte lätt härnere på vår relativt lilla yta.
Jag ser fram emot en hel dag med bara mig själv som sällskap. En dag då jag kan ställa mig och måla lite. För det längtar jag nåt så vansinnigt efter!! Och det vill jag helst göra när jag är ensam. Och helst när jag inte har några tider att passa utan kan måla precis när jag vill och hur länge jag vill. Tyvärr måste jag ju äta ibland☹️
Men en eller två såna dagar räcker för att jag ska få mitt ensamhetsbehov uppfyllt. Och det blir ju perfekt att han kommer ner till mig igen då.
Men oj! Klockan är kvart över tolv!
Nu måste jag sova!!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229