Säng ljuva säng!

Ååååååå så skön min säng är! Jag har längtat hit! Hit till min fula sjukhussäng som är så otroligt skön! Här kan jag verkligen hitta ett bekvämt och skönt sätt att ligga och sova.
Synd bara att jag har så svårt att vända min kropp. Jag har liksom svårt att få med mig kroppen när jag försöker vända mig ifrån liggande på rygg till sidan t.ex. Jag vet att det finns glidlakan mm som kan vara till hjälp och jag har väl börjat fundera på ifall jag ska kolla upp det. Det kanske börjar bli dags...
Jag borde vara pigg men det är jag inte. Trots att jag sovit i fåtöljen idag igen. Man sover väldigt gott i den hihi. Särskilt när Tvn står på och maler om nåt ointressant. Som sport t.ex. Vinterstudion är ju ett typiskt exempel på sånt jag lätt somnar ifrån.
Men ikväll har jag varit pigg och följt mitt favoritunderhållningsprogram på tv. Det var ju Lets Dance som hade säsongspremiär ikväll. Jag är barnsligt förtjust i det programmmet. Och jag blev inte besviken ikväll. Det ser ut att bli en bra säsong!
Jag vet inte ifall jag ska oroa mig för min trötthet eller om det är vad man kan förvänta sig när man aldrig gör nånting,aldrig går ut,aldrig träffar folk...
Jag skulle ju kunna börja träffa folk nu. Jag är ju vaccinerad. Men helt ärligt så varken vågar jag eller har nån större lust. Jag tycker det är så fruktansvärt onödigt att träffa folk om man inte absolut måste. Jag blir förbannad på folk som inte kan hålla sig hemma. Förstår inte hur det kan vara så viktigt att springa i affärer och trängas med folk t.ex. Jag hoppas att såna människor verkligen bli smittade och riktigt sjuka.
Detsamma gäller alla dem som är vaccinmotståndare.
Jag brukar undvika att ventilera mina åsikter men jag kan inte låta bli nu. Jag har retat upp mig länge nog!
Bäst jag slutar nu innan jag råkar skriva för mycket😉

Gillar