Så trött idag!

Jag ”försov” mig i morse. Det blir så snurrigt för mig när jag vaknar senare än jag tänkt mig. Det blir liksom ”fel” i huvet på mig.
Dessutom (eller kanske p.g.a??) så har jag dragits med en eländig huvudvärk precis hela dan. Det har inneburit att jag inte kunnat göra nåt vettigt över huvud taget. Så fort jag stått eller gått runt så har huvudet dunkat och jag har mått illa. Det har känts något bättre när jag suttit still.
Så det är vad jag gjort idag.
Förutom under de fyra timmar!!!!! då jag låg och sov i min säng med rullgardinen neddragen. Ja det blev så illa så jag tog min rullande ställning med sondmat och pump och gick in och la mig i ett mörkt rum. Där somnade jag direkt och när pumpen pep måste jag nästan kopplat ur mig i sömnen för att sen somna om igen.
Jag vaknade vid halv sex. Det är precis då som jag brukar sätta mig för att äta min kvällsmat annars....
Jag fick skjuta på den en stund men jag måste erkänna att jag inte gjorde nåt annat än det allra nödvändigaste innan jag satte mig tillrätta i fåtöljen. Sen väntade en tv-kväll. Robinson,Gränslandet och sen serien vi streamar just nu: ”Line of duty”. En mycket bra brittisk kriminalserie.
Och nu ligger jag här. Kan inte påstå att jag är jättetrött. Och lär nog inte somna innan midnatt. Som för övrigt infaller om nio minuter....

Gillar