Så trött...

Jag blev aldrig piggare. Tröttheten har förföljt mig hela dagen. Jag har lagat lite mat och gjort det viktigaste. Resten av tiden har jag legat i min säng. Jag har sovit mycket. Men även legat och ritat och lyssnat på en bok. (ja jag orkade ha ögonen öppna)


Idag blev denna klar. Den är lite större än de jag brukar teckna. Jag brukar ju använda små skissblock i typ A5-storlek (halvt A4) men detta är ett betydligt större,30x40 ca.
Att ligga och teckna sånt här är nåt av det mest rogivande jag vet. Jag ställer in sängen i sittande med även benen uppe,lägger blocket på mitt rullbord som jag lutar så det blir bekvämt att teckna mot det.
Med en god bok som sällskap laddar jag mina batterier på bästa sätt.
Just nu lyssnar jag på boken om Eva Rausings liv och tragiska död. Den som är skriven av Sigrid Rausing,syster till Hans som var gift med Eva. Det är en sorglig bok om missbruk och dess konsekvenser...
Jag mår inte riktigt bra. Jag kände mig febrig ett tag men är nog mest matt och trött. Det har känts bra att vila idag. Som det känns nu får jag nog ta det lugnt imorgon också.
Jag bör nog inte bli mer sjuk än jag är. Det känns som att det inte vore särskilt bra ifall jag fick problem med halsen och med hosta och sånt elände. Alma ligger hemma i Jönköping med halsfluss. Så henne ska jag undvika att träffa på ett tag. Men hon har fått penicillin så jag hoppas hon piggnar till snart.
Jag ska försöka komma ihåg att ringa min läkare på Medicin i Värnamo imorgon. Jag behöver nog tjata lite om att få vaccineras mot både årets influensa och lunginflammation. Det vore nog bra ifall jag fick det gjort ganska så snart...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229