Roadtrip!

Jag körde en omgång med hostmaskinen för en stund sen. Och det är med glädje jag kan berätta att mina hostomgångar blir allt kortare och kortare. Jag har helt enkelt inte så mycket slem i mitt svalg längre! Jag kan knappast kalla det slem heller,det är mer saliv i skumform. Och jag brukar få sluta för att jag tar i så det skaver i halsen. Det finns ju inget mjukt utmed väggarna i strupen när det är slemfritt hihi.
Det känns skönt att få skriva nåt positivt om mitt mående för en gång skull.
Idag sken en blek vintersol ifrån en blå himmel. På marken låg det frost. Jag gillar ju inte vintern och beskriver ogärna min vita omgivning i positiva ordalag men idag måste t.o.m jag erkänna att det var vackert ute.
Vi bestämde oss för att ta bilen och ge oss iväg på en liten roadtrip. Vi skulle givetvis kunnat tagit en promenad istället men om jag ska vara ärlig så är jag lite för rädd för att bli förkyld så vi lät bli. Det fick duga med en runda i bilen.
Det var mest jag som ville. Jag kände ett behov av att se nånting annat än våra 45 kvm. Jag tillbringar ju nästan all min tid i fåtöljen och ser samma väggar och möbler dag ut och dag in. Jag klagar inte men jag ville verkligen byta min vy litegrann. Om än för en kort stund.
Vi åkte upp mot Vilshärad och Tylösand. Vi avstod ifrån de stora vägarna och körde i trevliga och mysiga omgivningar. Det var enormt mycket folk som var ute och gick. Så mycket folk ser man knappt på somrarna. Det är nog många som åkt ner till sina stugor nu när vädret blev så fint. På alla parkeringsplatser vid stränderna var det fullt av bilar och på stränderna gick folk och njöt av solens strålar och det nästan spegelblanka havet. Några hade fikakorgar med sig.
Det var helt underbart.
Jag njöt av att komma ut!

Tyvärr är ju inte allt positivt hela tiden. Att sitta i bilen påverkar min kropp och när vi kom hem hade jag riktigt ont och blev tvungen att lägga mig i fåtöljen.
Att man aldrig får vara bara glad!!
Men det jag tar med mig ifrån denna lördag är det ljuva havet och dess storhet🤗

Gillar