Redan onsdag!

Ojdå! Jag har ”försovit” mig! Om man nu kan kalla det så när man inte behöver gå upp vid en viss tid. Jag brukar ställa klockan på 5:50. Då sätter jag igång pumpen strax innan 6. Då har jag ätit klart till klockan nio då hemtjänsten kommer.
Men idag måste jag stängt av larmet och somnat om. Min första känsla när jag vaknade igen var att jag sovit länge men när jag tittade på klockan var den :52. Bra! Bara 2 minuter! Jag gick på toa och sen kopplade jag mig till pumpen,startade den och la mig tillrätta i sängen igen. Tog upp mobilen och hickade till! 7:00! Då hade jag ju försovit mig iallafall!
Men jag tröstar mig med att jag nu är mer utvilad!
Min tisdag var lika lugn som alla andra dagar är nuförtiden. Jag har ingen kraft,ingen ork,ingen energi till att göra så mycket. Det är svårt att förklara... Det låter så märkligt när jag sätter ord på det. Det är bara en känsla som finns i hela min kropp. Diffus...lite flummig...
Fast jag var inte bara lat! Jag tog faktiskt fram lite målargrejer. Jag hade några tankar om motiv som jag ville testa innan jag målar dem ”på riktigt”. Så jag målar med akrylfärg på akvarellpapper. Det är inte optimalt men det funkar.
Tyvärr så orkade jag inte stå sådär så länge. Men jag fick känna på det lite. Och det är ju så roligt. Jag undrar bara hur länge till jag kan hålla på med det där roliga. Stunderna jag orkar måla blir allt kortare....

Gillar