Rädd

Bloggappen har strulat till o från några dar. Så det har inte gått att skriva några inlägg. Men å andra sidan så händer det inte så mycket i mitt liv just nu.
Förutom en lite tråkig grej...
Jag har fått alltmer ont i magen,eller magen...det är ju där jag brukar ha ont,strax under revbenen. Tabletterna hjälper en stund men smärtan kommer tillbaka ganska snart igen. Och så har jag börjat må illa i samband med det.
Jag vill ju inte beklaga mig inför min sambo. Jag vill inte berätta hur ont jag har eller hur dåligt jag mår. Han blir så orolig...
Men så idag var jag tvungen att berätta.
Då påminde han mig om att jag ju mådde ungefär så i samband med gallblåsinflammationen och då kände jag också igen det. Skulle det kunna vara så? Min läkare här på sjukhuset sa att jag måste höra av mig om jag får tillbaka symtomen.
Så kanske får jag göra det imorgon. Jag ska se hur jag mår under dagen idag och imorgonbitti.
Jag vill inte söka vård.
Dels av rädsla för att träffa folk och bli smittad. Men mest för att jag tycker att det är jobbigt. Bökigt och besvärligt.
Jag orkar inte...
Samtidigt så är jag så fruktansvärt rädd för att det är nåt sånt igen! Rädslan är säkert obefogad men jag kan inte låta bli. Kan inte rå för att jag känner såhär. Tänk om det blir operation? Det är ju osäkert att söva mig pga både IBM och LAM...
Nä fy fan säger jag! Jag står inte ut!! Nu är det negativt i mitt liv igen....

Gillar

Kommentarer

Ann
,

Kämpa på❤️ Vi tänker på dig.