Pyjamasdag och lite flytt!

Idag har pyjamasbyxorna varit på hela dagen!! Den lilla nytta jag gjort har gått väldigt bra att göra iklädd pyjamasbyxor! 
Först packade jag ju ner de kläder jag tror att jag kommer att behöva den närmsta tiden. När jag hade ätit klart min första påse sondmat gick jag ner. Tillbringade större delen av förmiddagen i soffan. Lagade lite mat,Lars kom hem och åt lunch. Sen blev
det soffan igen! Där har jag legat i flera timmar idag och ikväll. Jag har varit extremt trött. Både fysiskt och psykiskt. Utmattad efter gårdagen.

Min telefon har ringt ovanligt mycket idag dessutom. Både vänner och folk från vård- och omsorg inom kommunen. Det har bokats tider om möten och annat. Att prata så mycket tar enormt mycket på krafterna!! Jag blir så trött!! Och nu vet jag ju att det
beror på min kraftigt försämrade lungkapacitet. Jag har tidigare trott att det även berott på att jag inte orkar spänna mina läppar så därför talar jag otydligt... Men antagligen är det en kombination.

När Lars kom hem ifrån jobbet ikväll så hjälptes han och en av mina söner åt att bära ner min säng. Den står alltså nu i vårt matrum.  Inte det snyggaste inredningsmässigt. Men vem orkar bry sig??! Just nu är funktion viktigare än skönhet!!

Imorgon hoppas jag att jag ska orka pyssla lite så att det blir mysigt och så fint det nånsin kan bli. 

Men nu är det dags för mig att slå ihop de blå och lägga mig bekvämt och så hoppas vi att jag ska sova gott i mitt "nya rum"

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229