På äventyr med tRULLsan!

Jag vaknade med en slags äventyrslust inom mig idag. Kände att jag måste utmana mig med nånting spännande och kanske dramatiskt. Tog en dusch och då kom jag på det!!
Jag skulle sätta mig på tRULLsan och köra till Hallarna!! Och där skulle jag åka runt i alla affärer och kolla på all rea. Visst låter det som ett riktigt äventyr???
Nåja. Kanske inte för ER.
Men för mig är det lite stort och häftigt sådär. Det är både lite spännande OCH en känsla av frihet!
Jag åker jättegärna till köpcentrum med mina döttrar,min gubbe eller vänner. Då får de köra mig i rullstolen och då är jag beroende av nån annan. Då bestämmer jag inte helt själv. Och så måste jag anpassa mig. Dessutom vara en belastning för nån annan.
Missuppfatta mig inte nu. Jag ÄLSKAR att åka och shoppa med mina döttrar t.ex. Jag gör det jättegärna!!
Men som jag berättat förut så är jag en ensamvarg. Jag gör gärna saker ensam. Jag har inget behov av att ha nån med mig. Och när jag verkligen ska shoppa kläder så åker jag helst iväg själv. Jag vill inte bli påverkad av nån annans åsikt.
Nåja.
Idag var alltså det stora äventyret främst att köra min tRULLsa till Hallarna. Det är inte långt. Men vägen dit är trafikerad. Väldigt trafikerad.
Man måste passera södra infarten från E6an till Halmstad t.ex. och där håller de på att bygga om... Det går självklart cykelbanor under alla vägar men det är rörigt runtomkring...

Men här har jag kommit över på ”rätt” sida.
Jag skickade denna bilden till min familj och skrev ”morsan på vift! med tRULLsan mot nya äventyr!”
De verkade inte så roade av att jag tog kort medans jag körde. Fast det gjorde jag självklart inte. Jag stod still👍🏼
Detta var målet för mitt stora äventyr:

Ja härinne gled jag omkring på min tRULLsa. I ryggsäcken där bak pumpades sondmaten ut i slangen som jag hade kopplat in innan jag åkte. Så fantastiskt!! Det är ju helt underbart att jag får ha det såhär lyxigt!
Jag njöt av att åka in och ut i affärerna. Jag köpte några billiga toppar på rean. För är det nåt jag gör åt så är det T-shirtar. De blir ofta fläckiga av att jag råkar skvätta lite utav sondmaten,det läcker ju fortfarande kring min PEG så jag känner mig ofräsch.

Som ni ser är de ganska färgglada. Och det är de för att jag vantrivs i kläder som är för milda i färgen... Jag har en favorittopp som jag använder typ jämt för att den är så skön - MEN den är blekt rosa...helt meningslös färg.
Jag hoppas det kommer att kännas bättre nu när jag har några roliga färger att välja mellan!
När jag åkt in och ut i de flesta affärerna så funderade jag på ifall jag skulle åka hem eller ta en tur till ett annat område med butiker en bit bort. Där ligger Rusta,Jula,Biltema och såna affärer. Och jag behövde målardukar.
Äh,tänkte jag! Jag kan lika gärna köra vidare!!

Så jag tog en snabbrunda i de affärer jag trodde att jag kunde hitta målardukar. Till slut fick jag tag i två stycken i den storleken jag ville ha. Men sen kände jag att det fick räcka.
Pumpen gick fortfarande och jag tog mig ut till cykelvägen och begav mig hemåt.
Vinden var emot mig. Men tRULLsan har POWER💪🏼 Så vi kämpade oss hem till stugan!
När vi passerade den här skylten var vi nästan hemma.

Hihi det står faktiskt ”Östra Stranden” på skylten.
Väl hemma i stugan så parkerade jag tRULLsan och satte den på laddning. Jag var förvånad över att det var så mycket energi kvar i den. Den hade bara minskat två ”pluttar”. Den var alltså fortfarande ”grön”. Fantastiskt!
Själv behövde jag också laddas upp!!
Dels hade jag lite kvar att äta men kroppen var helt fördärvad!! Det här med att sitta alltså! Usch... Jag har ont än. Det går som ett bälte kring övre midjan på mig. Ungefär där bältrosen brukar göra ont. Det är som att allt tungt som sitter ovanför har tryckt ner all sin tyngd och tryckt ihop midjan och revbenen så att det blir tungt och jobbigt. Det sätter sig t.o.m på andningen.
Men skit samma!
Det går väl snart över!
Jag har haft en skojig äventyrlig dag idag tillsammans med min tRULLsa! Tänk vad jag är lycklig som har en sån!🤗 Med henne blir mitt liv roligare,friare och enklare! Och då kan det t.o.m kännas lite ok attlevamedibm.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229