Orolig natt...

Jag kan inte sova. Mår inte bra... Jag vaknade första gången strax efter 01 och hoppades det var morgon. Blev oerhört besviken. Kunde till slut somna om för att vakna nu vid 3:30. Har verkligen försökt somna men mår skit. Har jätteont i halsen. Det känns
lite bättre när jag dricker vatten. Det är svalt och skönt mot den irriterande halsen. Men jag får magknip av för mycket vatten. Det är nåt nytt... Men jag tror att det bara är nåt tillfälligt nu när jag är sjuk. Förhoppningsvis ska det gå bättre när
jag inte har den här skiten i kroppen.
Men lik förbaskat så har jag ont i halsen Nu.

Och jag kan inte äta halstabletter. För vad händer ifall jag råkar svälja nån del av den..? Fastnar den? Får jag loss den? Eller kvävs jag? Tänker inte ta reda på det.

Dessutom så är ju halstabletter inte särskilt effektiva tycker jag. De lindrar lite för stunden men det blir snart som det var innan.

Dessutom tycker jag att man kan få gaser i magen utav dem. Så jag äter inga halstabletter. 

Återstår te med honung. 

Jodå,det funkar väl. För en stund...

Även om jag igår skrev att jag ville bli inlagd så är jag glad att jag fick åka hem. Ligga i min egen sång.

Jag glömde berätta en grej igår.

När läkaren undersökte mig igår så såg han min geggiga PEG. Jag hade inte orkat tvätta av den allt blod och annan vätska. 

"Den här ser ju inte så bra ut" sa han.

Så berättade jag att jag inte varit på några återbesök och kollat upp den. Men att jag gärna skulle vilja det.

Då gick han och hämtade kirurgen som hade jouren. Han undersökte min PEG och sa att den här borde vi kolla till. Han ska ordna så att jag blir kallad.

Det kändes ju jätteskönt.

Trots att klockan är "mitt-i-natten" så kopplade jag mig till pumpen. Såhär sakta har jag nog aldrig låtit den gå innan. Om jag räknat ungefär rätt så kommer den att pipa strax innan åtta. Ganska lagom.

Nu hoppas jag att jag kan somna om. Trots att jag känner mig lite full i magen av vatten och är lite lätt illamående.

Kan ju inte låta bli att dricka vatten när munnen är torr som öken och halsen bränner. När jag dricker bubbelvatten är det som att det river bort en massa slem i svalget...

Nä nu måste jag försöka somna om.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229