Orolig natt

Jag har haft en lite orolig natt. Jag vet att jag drömt mycket och kanske t.o.m pratat.
Men så vid 3-tiden tror jag att mitt undermedvetna väckte mig! Jag hade en sån jättestor klump med saliv och slem som kröp upp i munnen på mig. Den kändes gigantisk!!!
Jag fick lite panik. Den kom ju liksom ifrån ingenstans!
Jag vet inte varför men jag kunde inte hosta eller harkla upp den mer. Den låg strax mellan svalget och munhålan. Jag ville bara bli av med den! Och helst då genom att få ur den ur min kropp!
Men jag som alltid tar en bit papper med mig till sängen (just för att spotta i eller snyta mig i) just inatt hade jag missat det.
Men till slut hittade jag en liten bit som jag kunde spotta ut delar av klumpen i. Tyvärr hade det ju gått lite för lång tid så klumpen hade börjat luckras upp och hade därmed slunkit ner genom strupen.
Men när det mesta var borta så drack jag vatten så att jag kunde skölja ner eventuella rester av klumpen.
Tyvärr har jag haft svårt att sova efter det. Jag har varit tvungen att harkla mig och försöka få upp lite. Jag har även druckit mängder av vatten.
Till slut gick jag upp och satte mig i fåtöljen istället. Då blev hela jag lugnare. Lars var med uppe och undrade ifall vi skulle hosta men jag känner att jag vill vänta. Matas klart och vakna till ordentligt. Fast jag är jättetrött så frågan är om jag blir så mycket mer vaken än jag är nu.
När det än blir så ska det bli jätteskönt att rensa strupen på saliv och slem!

Gillar

Kommentarer